Перша угода в рамках “єОселя” на об’єкт незавершеного будівництва – в “Інтергал-Буд”

Перша угода в рамках “єОселя” на об'єкт незавершеного будівництва - в “Інтергал-Буд”

Будівельна компанія “Інтергал-Буд” уклала першу угоду на придбання в рамках “єОселя” житла, що перебуває на етапі будівництва. Кредит надавав банк-партнер державної програми “Скай Банк” на придбання квартири у житловому комплексі “Нивки-Парк”.

Про це KВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Маємо чудові новини, підписана перша угода на купівлю квартири у пільгову іпотеку “єОселя” в будинку, що знаходиться на етапі будівництва. Це придбання помешкання у житловому комплексі “Нивки-Парк” від “Інтергал-Буд”, – йдеться у повідомленні. 


Зауважено, що позичальниця придбала однокімнатну квартиру в будинку №9, завершення якого заплановане вже на другий квартал 2024 року. Кредит на купівлю житла надав “СКАЙ БАНК”. 


Так, Юлія, яка купила квартиру, працює в фінансовій сфері і давно хотіла придбати власне житло. Ще до початку повномасштабного вторгнення вона придивлялась до пропозицій в ЖК “Нивки-Парк”. 


“На “Нивки” дивилась давно, ще до війни, і саме це планування, яке купила, дуже сподобалось. Назбирала кошти на перший внесок і вклалася зі словами: якщо це моя квартира, то – вона мене дочекається. Так і вийшло”, – повідомила щаслива власниця помешкання. 


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нагадаємо, що наприкінці листопада банк-партнер державної програми “єОселя”, “СКАЙ БАНК”, акредитував об’єкти на етапі будівництва від компанії “Інтергал-Буд” до участі в пільговій іпотеці.

Перелік будинків, в яких позичальники можуть обрати собі квартиру, поповнився об’єктами, що зводяться. Це дев’ятий будинок ЖК “Нивки-Парк”, другий будинок ЖК “Причал 8”, будинки 1 та 2 ЖК “Голосіївський”. 


Читайте: “СКАЙ БАНК” включив до “єОселя” об’єкти на етапі будівництва компанії “Інтергал-Буд”

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Автор:
Вероніка Злацька
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
Banner
QlU7mDx4