Питання безпеки соціальної інфраструктури потребує комплексного підходу, – Насіковський

Питання безпеки соціальної інфраструктури потребує комплексного підходу, - Насіковський

Компанія DIM у своїх соціальних проєктах дотримується трирівневої системи безпеки, куди входить і безпека енергетична. Їхні проєкти включають використання альтернативних джерел енергії та ефективне утеплення будівель. Зокрема, DIM реалізує проекти шкіл і дитячих садків в ЖК Lucky Land і Park Lake City.

Про це KВ дізналася із коментаря співзасновника і керуючого партнера групи компаній DIM Олександра Насіковського інформаційному агенству “Інтерфакс-Україна”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

За словами Насіковського, сьогодні питання безпеки в об’єктах соціальної інфраструктури, як і в житлових будинках, потребують комплексного підходу.


“У своїх проєктах ми застосовуємо трирівневу систему безпеки, куди також входить безпека енергетична. У проєктах забезпечується можливість використання за потреби альтернативних джерел генерації енергії, посилені засоби автоматизації інженерних комунікацій. У будівлях встановлюють склопакети зі склом нового покоління, яке дає змогу сонячному світлу проникати всередину приміщення, але не пропускає сонячного тепла, використовують термостійку мінеральну вата для утеплення”, – зазначив він.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм


Крім того, у портфелі групи компаній DIM на різних стадіях реалізації перебувають школи та дитячі садки. Зокрема, у ЖК Lucky Land заплановано будівництво шести дитсадків, а також реалізується проєкт школи, оператором якої стане Креативна міжнародна дитяча школа (КМДШ). У Park Lake City компанія реалізує початкову школу і дитячий садок на 180 місць, ком’юніті-центр із рестораном.


Нагадаємо, сьогодні основою сучасного будівництва є інноваційні проєкти, спрямовані на підвищення якості життя через забезпечення турботи про здоров’я, wellness-інфраструктури та сервісної підтримки. Компанія DIM пропонує проєкти, що базуються саме на персоналізованому підході, навколишньому середовищі та спільноті однодумців.


Читайте: У компаній DIM назвали маркери за якими інвестор обирають житло в умовах війни


Фото: ario.law


КиївВлада

Автор:
Вероніка Злацька
Рекомендуємо до перегляду
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
Banner
QlU7mDx4