Покупці преміум-сегменту житла обирають не тільки локацію, а й контекст, – Міхальова

Покупці преміум-сегменту житла обирають не тільки локацію, а й контекст, – Міхальова

Сьогодні покупці преміум-сегменту житла виявляють особливу увагу до контексту при обиранні нового житла. Як правило, інвестори не обмежується лише вибором за локацією в історичному центрі. Не менш принциповим моментом на етапі кінцевого вибору стають особливості житлового комплексу — використані будівельні матеріали, дизайн, технології тощо. 

Про це KВ дізналася із блогу директорки з маркетингу девелоперської компанії Alliance Novobud Ірини Міхальової. 

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Щоб потрапити в запити вимогливого покупця, потрібне неабияке відчуття контексту, адже серед поціновувачів прописки в історичному центрі, чималий відсоток тих, хто закоханий в історію та архітектурне полотно й дуже прискіпливо слідкує за новими віяннями в дизайні та архітектурі”, – йдеться в блозі. 

За словами Міхальової, люди обирають не просто локацію в центрі, а місце, яке повністю віддзеркалює їхній стиль та філософію життя. І прикладом такого житла є проєкт компанії Alliance Novobud – клубний будинок Illinsky House, який розташований на першій лінії Набережно-Хрещатицької в центрі історичного ареалу Подолу з видом на Дніпро. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Це проявляється, починаючи від фасадних рішень (стримані лінії та тони, плавні форми, середня поверховість) та використання матеріалів (натуральний камінь, панорамне скління, архітектурно-декоративне освітлення від відомої міжнародної компанії Expolight) і закінчуючи варіативністю просторових планувань, представлених однокімнатними, двокімнатними та трикімнатними рішеннями з лоджіями та балконами, майстер-спальнями та місткими гардеробами”, – говорить Ірина Міхальова.

Також в Illinsky House передбачений просторий підземний паркінг, який з’єднаний із лобі та житловими поверхами сучасними безшумними ліфтами преміумвиробника. Системи контролю загазованості, протипожежної безпеки, відеонагляд та спостереження закривають будь-які питання щодо безпеки життя, як от власне підземне сховище на випадок ворожих обстрілів, що сьогодні вкрай важливо.

Нагадаємо, що девелопер Alliance Novobud повідомив про одержання сертифікату про прийняття в експлуатацію критого паркінгу комплексу Madison Gardens. Державною інспекцією архітектури та містобудування України вже видано відповідний сертифікат.

Читайте: Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у червні

Фото: пресслужба компанії

КиївВлада

Автор:
Вероніка Злацька
Рекомендуємо до перегляду
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
Banner
QlU7mDx4