Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у червні

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у червні

Alliance Novobud відзвітував щодо ходу будівництва на всіх своїх майданчиках. У червні роботи здійснювалися одночасно на території будівництва п’яти житлових комплексів. На деяких будмайданчиках наближаються до фіналу фасадні роботи та облаштування паркінгу. 

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Повідомляється, що в ЖК Illinsky House, що розташований у Києві по вулиці Набережно-Хрещатицька, 21, у червні роботи тривали на території двох будинків та паркінгу, де щодня на майданчику працює від 72 до 84 будівельників.

Так, у першому будинку роботи з влаштування навісного вентильованого та мокрого фасадів наближаються до фіналу, а в другому – тривають (60%). А от роботи зі встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання та слабострумних мереж практично завершені в двох будинках та триває монтаж світильників. Крім того, на понад 80% виконане оздоблення місць загального користування. Та змонтовано 80% дизайнерських огороджень сходових клітин у різних секціях обох будинків. 

“Проводяться роботи з оздоблення паркінгу та місць загального користування. Готовність – 98%. Активно проводяться роботи з влаштування підлоги паркінгу – триває нанесення розмітки”, – йдеться в повідомленні. 

Також впродовж місяця виконувалися роботи з благоустрою (зона Патіо — над стилобатною частиною), оздоблення та інженерія технічних приміщень сервісної компанії. Зовнішні інженерні мережі ВК – здані Водоканалу.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У червні на будмайданчику Montreal House, що розташований в Києві по вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83 підрядник проводив одночасно роботи на території чотирьох блоків та паркінгу. Щодня на майданчику працюють від 30 до 43 будівельників.

“Блок 1 – тривають роботи з влаштування покрівлі. Проводяться роботи з влаштування стін та перегородок. Блок 2 – тривають роботи з влаштування центрального фасаду (зі сторони вулиці Антоновича) світло-прозорими огороджувальними алюмінієвими конструкціями Reynaers. Готовність 85%. Стартував монтаж світло-прозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій Reynaers на фасаді з внутрішнього двору. Ліфтове обладнання Schindler встановлене на 70%. Завершені роботи з влаштування стін та перегородок”, – повідомили у пресслужбі. 

У третьому блоці виконані роботи з гідроізоляції підземної частини каркаса та організації тимчасових проїздів територією майданчика. Тривають монолітні роботи за прибудовою (дитячий садочок) – нижні поверхи. Також тривають роботи з влаштування стін та перегородок, як і в четвертому блоці. 

На території паркінгу ще триває влаштування гідроізоляційних робіт. А от щодо загальнобудинкових робіт, то в ЖК тривають підготовчі роботи з влаштування зовнішніх мереж водопроводу та каналізації. 

На території Krona Park II, що будується на Київщині за адресою: місто Бровари, вул. Симоненка Василя, 32, проводилися будівельні роботи на території восьми будинків. 

“Будинок 3 – проводяться роботи з прокладання загальнобудинкової внутрішньої електричної мережі. Завезені світло-прозорі огороджувальні конструкції ПВХ. Зовнішні інженерні мережі (опалення, водопровід та каналізація) виконані на 10%”, – додали в пресслужбі. 

У червні на території будинки 4 були завершені, а в 8, 9, 10 будинках ще тривають роботи зі зведення стін та перегородок (готовність близько 80%). Від 10 до понад 60% зроблені зовнішні інженерні мережі (опалення, водопровід та каналізація). 

Так, у будинку №12 тривають активні роботи з влаштування монолітного каркаса будівлі, гідроізоляція підземної частини каркаса (75%) та стартували роботи з влаштування стін та перегородок. А в будинках 14 та 16 – триває комплексне випробування кущів паль.

У ЖК “Лавандовий”, що також будується в Броварах по вул. В. Чорновола, у червні продовжилися роботи із облаштування покрівлі у першому та другому будинках. Як і влаштування мокрого фасаду – виконані роботи в обох будинках на 90%. 

Крім того, в першому будинку триває монтаж клінкерної плитки, влаштування стяжки. 

“Також в процесі оздоблювальні роботи та монтаж технічних дверей. Проводиться гідроізоляція та утеплення підземної частини каркаса. Стартував монтаж світло-прозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій”, – йдеться у повідомленні. 

А в будинку №2 ведуться роботи з влаштування фасадів. Проводяться роботи з влаштування зовнішніх та внутрішніх інженерних мереж, влаштування підпірних стін вхідних груп.

Ще на території одного об’єкта в Броварах, Madison Gardens по вул. Київська, будівельники здійснювали роботи на території двох будинків, роботи на території паркінгу – завершені. 

“Будинок 3 – триває влаштування фасаду та монтаж пожежного водопроводу (виконане на 45%). Влаштування стяжки 1-го поверху виконане на 100%. Монтаж квартирних дверей виконаний на 80%, а монтаж ІТП – на 30%”, – зауважили у пресслужбі.

На території будинку № 4 роботи з утеплення та облицювання плиткою цоколя виконані на 80%, оздоблення місць загального користування та фасаду – на 70%, монтаж ІТП – на 80%, монтаж накривок парапетів – на 40%. Завершений монтаж пожежного водопроводу завершений та тривають роботи зі встановлення помпової станції. 

Нагадаємо, що Alliance Novobud запустив зручну платформу, на якій зібрані пропозиції з продажу та оренди житлової і комерційної нерухомості у всіх проєктах девелопера. До послуг користувачів платформи також – акції, спецпропозиції, розтермінування та відеоекскурсії.

Читайте: В Alliance Novobud розповіли про інсталяцію найсучаснішої систему охорони й моніторингу в Illinsky House

Фото: пресслужба

КиївВлада


Автор:
Вероника Злацька
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4