Попри війну KAN продовжує будівництво двох великих шкіл, – Ніконов

Попри війну KAN продовжує будівництво двох великих шкіл, – Ніконов

Мережа освітніх закладів KAN є найбільшою в Україні і налічує понад 10 навчальних закладів у Києві. В умовах війни столична девелоперська компанія продовжує виконувати зобов’язання перед власниками квартир і щодо реалізації освітніх закладів. Так, наприкінці року у “Файна Таун” буде завершена реалізація великого освітнього проєкту – інженерно-архітектурного колегіумом на 600 учнів. І стартує будівництво вже другої великої школи мережі А+ у рамках проєкту ЖК “Республіка”. 

Про це KВ дізналася з інтерв’ю відомого столичного девелопера і засновника компанії KAN Development Ігоря Ніконова для “Телеграфу”. 

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Зокрема, під час війни компанія розморозила будівництво двох шкіл, освітні установи були зобов’язанням перед жителями комплексів, тому компанія не могла собі дозволити не виконати ці умови.

“Людям треба продовжувати жити нормальним життям навіть за умов війни. Ми не можемо дозволити собі відкладати життя на завтра. У житловому комплексі “Файна Таун” на Нивках (Шевченківський район) наприкінці цього року ми здаємо великий освітній проєкт із дитячим садком, початковою та середньою школами та профільним ліцеєм на більш, ніж 600 осіб”, – розповів Ніконов.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

За його словами, проєкт є інженерно-архітектурний колегіумом, спеціалізація якого полягає у поєднанні архітектурного та художнього профілю для дітей. І цей проєкт доповнить одну з небагатьох у світі мереж освітніх закладів А+ для дітей віком від одного до 19 років. 

Загалом освітня мережа KAN  є найбільшою в Україні та налічує понад 10 навчальних закладів у Києві. І цього року кампанія стартує будівництво вже другої великої школи мережі А+ у рамках проєкту ЖК “Республіка”, що розташований у Голосіївському районі. 

“Вона аналогічно буде з обов’язковою професійною освітою. Школярі вже навіть після восьмого класу матимуть певну спеціальність. А після 11 учні точно будуть готові до професійної діяльності та заробляння грошей. Це буде флагманська школа на 1800 людей. ЖК “Республіка” – це найбільший мікрорайон, і ми хочемо створити максимум комфорту, соціальної інфраструктури та сервісів для наших мешканців.

Нагадаємо, що столична девелоперська компанія KAN поінформувала про одержання сертифікату на введення в експлуатацію 26-го будинку восьмої черги в ЖК “Файна Таун”. Державна інспекція архітектури та містобудування України засвідчила відповідність закінченого будівництва проєктній документації та готовність до експлуатації. 

Читайте: KAN продовжує будувати новий Архітектурно-інженерний колегіум А+ у “Файна Таун”

Фото: telegraf.com.ua

КиївВлада  

Автор:
Вероніка Злацька
Рекомендуємо до перегляду
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
Banner
QlU7mDx4