Послухай і почуєш: 5 років тому У Києві запрацювала “поліція діалогу”

Послухай і почуєш: 5 років тому У Києві запрацювала “поліція діалогу”

Сьогодні, 17 липня, відділ превентивної комунікації або як всі звикли називати “Поліція діалогу”, відзначає 5 років з дня створення. З першого дня роботи підрозділу до моменту повномасштабного вторгнення рф працівники поліції діалогу пройшли десятки тренінгів та забезпечили правопорядок на тисячах заходів.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Києві.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Перший відділ превентивної комунікації, до складу якого увійшло 12 співробітників, було створено у липні 2017 року. Очолила його полковник Вікторія Азарова. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У Нацполіції нагадали, перші тренінги-семінари з представниками діючих груп з питань комунікації було проведено за сприяння Консультативної місії ЄС. Після навчання антиконфліктні групи були задіяні для забезпечення правопорядку під час Дня Незалежності України та Євробачення.

Надалі Поліція діалогу продовжила свою роботу при проведенні масових заходів шляхом налагодження комунікативного контакту з організаторами та учасниками масових акцій у столиці. Правоохоронці нагадали, що негласним гаслом роботи поліції діалогу стало “послухай і почуй”.

Проведення спеціальних навчань з ведення переговорів та вирішення кризових ситуацій із залученням найкращих спеціалістів продовжилось. До них долучились і представники регіональних підрозділів поліції діалогу.

Співробітники поліції діалогу пройшли тренінги за курсом використання досвіду скандинавської моделі. Крім засвоєння теоретичної частини, на заняттях відпрацьовували моделі спілкування з різними категоріями громадян, зокрема і представниками засобів масової інформації.

“Зараз їх основне завдання – роз’яснення населенню обмежень воєнного стану, психологічна та правова допомога, а також взаємодія з представниками органів державної влади та місцевого самоврядування. Поліцейські превентивної комунікації продовжують виконувати свої функціональні обов’язки, посилено нести службу в умовах воєнного стану та забезпечувати правопорядок у Києві”, – зауважили у пресслужбі Нацполіції.

Нагадаємо, з 15 на 16 липня в Ірпені пройшли безпекові заходи організовані спільними силами Поліції Київщини, добровольчих формувань Ірпінської територіальної громади та органів місцевого самоврядування. 

Читайте: Правоохоронці Ірпеня за один вечір задокументували 23 правопорушення


Фото: ГУ Нацполіції в Києві

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
Banner
QlU7mDx4