Прибирання чотирьох парків в центрі Києва та Зеленого театру до кінця року оцінили в 10 млн гривень

Впорядкування зелених зон та об'єктів має проводитись до кінця року

Центральний парк культури і відпочинку Києва планує провести тендер з визначення надавача послуг з прибирання парків у центрі столиці. У планах догляд за територією Центрального парку культури і відпочинку, «Хрещатого парку», «Маріїнського парку», «Міського саду» та Зеленого театру. Впорядкування зелених зон та об’єктів має проводитись до кінця року, за що з міського бюджету готові заплатити понад 10 млн гривень.

Про це, як передає КВ, йдеться в оголошенні у електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Згідно з оголошенням, 30 квітня на тендері мають визначити виконавця робіт з прибирання та утримання впродовж 8 місяців, а саме до 31 грудня 2024 року територій та об’єктів у згадуваних парках та Зеленому театрі.

Підрядник, зокрема у теплу пору року має проводити очищення газонів і квітників, пристовбурних лунок дерев і кущів від випадкового сміття (Хрещатий парк – 5,44 га, парк Міський сад – 6,75 га, Маріїнський парк – 7,42 га). 

Також необхідно очищення урн від сміття – 164 шт, догляд за доріжками, площа 32001 м2; догляд за квітниками, площа 3331 м2; щоденне прибирання у громадський вбиральнях.

Крім того, впродовж року заплановано прибирання території Зеленого театру, площа 8180 м2; прибирання Амфітеатру на 1 тис. сидячих місць на площі Арки дружби народів, площа 1300 м2; прибирання Амфітеатру на 700 сидячих місць на Літній естраді «Міського саду», площа 1,2 тис.м2; прибирання меморіального комплексу загиблих Героїв-киян, що загинули за цілісність та незалежність України, площа 140 м2 та інші роботи.

Очікувана вартість закупівлі складає 10 млн 658 тис. 242 гривень.

Що купували в столиці та на Київщині протягом минулого тижня дивіться у відео КВ:

Нагадаємо, у Дарницькому районі столиці в парку Партизанської слави побільшало дерев, тут висадили 50 молоденьких дубів. Ці сіянці не прості, вони зібрані з Дуба Шевченка.

Читайте:  Справи насущні: скільки та на що у березні 2024-го витрачав Київ

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Аудитори КМДА зафіксували махінації при закупівлях “Київпастрансом” залізничного обладнання
09:00 Аудитори Київської міськдержадміністрації (КМДА) перевірили закупівлю залізничного обладнання для трамвайного сполучення на загальну суму 131,4 млн гривень, які минулоріч здійснювало КП “Київпастранс”. За…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачали Студеники
09:00 Протягом квітня 2024 року бюджетні замовники села Студеники, що на Бориспільщині, зробили замовлень на 3,52 млн гривень. Найбільшою покупкою став автомобіль Renault Duster…
“Корупційні системи”: Нацполіція вважає, що КМДА та КП “Інформатика” загрожують національній безпеці України
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти розтрати коштів посадовцями КП “Інформатика” при здійсненні закупівель обладнання для систем відеоспостереження та керування зовнішнім освітленням. Слідчі переконані, що…
QlU7mDx4