Разом з відновленням будівництва активізувався відкладений попит на квартири у столичному регіоні, – Alliance Novobud

Разом з відновленням будівництва активізувався відкладений попит на квартири у столичному регіоні, - Alliance Novobud

Девелопери відзначають впевнене зростання попиту на житло в новобудовах із зростанням укладання кількості угод у три рази. Також активізувався відкладений попиту з-поміж клієнтів, які повернулися і бажають інвестувати у нерухомість. Девелопери спостерігають поступове відновлення будівництва на раніше заморожених об’єктах, що є позитивним сигналом для галузі.

Про це KВ дізналася із коментаря CMO Alliance Novobud Ірини Міхальової виданню “Де в Києві добре живеться?”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Зокрема, вона розповіла, що сьогодні впевнено зростає попит на житло в новобудовах. Так, з кінця зими спостерігається збільшення кількості угод у 2,5-3 рази.

Разом з відновленням будівництва активізувався відкладений попит на квартири у столичному регіоні, - Alliance Novobud

“Активізувався й відкладений попит. Зокрема, серед клієнтів, які за останні три місяці придбали нерухомість в Alliance Novobud, 30% – це ті, хто цікавився нашими проєктами ще у кінці 2021 – на початку 2022 року. Вони повернулися з чітко сформульованим бажанням інвестувати у нерухомість. Спостерігаємо активність покупців нерухомості бізнес-класу, що не може не тішити”, – розповіла вона.

За її словами, спостерігають девелопери і поступове відновлення будівництва черг, які були заморожені з початком повномасштабного вторгнення. 

“Девелопери оголошують про відновлення робіт на цих будівництвах, що, безперечно, є хорошим знаком для галузі й ще одним маркером надійності для споживачів”, – зауважила Міхальова.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нагадаємо, на початку вересня минають 17 місяців з моменту відновлення будівництва на усіх майданчиках Alliance Novobud після початку повномасштабного вторгнення. За час воєнного стану девелопер здав в експлуатацію чотири будинки в комплексі Krona Park II та два будинки в Madison Gardens, що зводяться в Броварах. Загальна площа зданих просторів становить 60 485 м2, а це 677 квартир. На прибудинковій території житлового комплексу Madison Gardens також облаштували та отримали сертифікат про готовність критого паркінгу на 33 паркомісця.

Читайте: Броварські житлові комплекси одержали автоматизовану роботу укриттів, — Alliance Novobud

Фото: прес-служба

КиївВлада

Автор:
Вероніка Злацька
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4