Руслан Кравченко: На Київщині стартував обласний етап Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч

На Київщині стартував четвертий етап Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч. 49 команд змагатимуться на рівні області у 5 видах спорту. Баскетбол, волейбол, футзал, черліденг та спортивне орієнтування.

Про це, як стало відомо КВ, на своїй сторінці у Facebook розповів начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

«Перші обласні змагання – з баскетболу. За звання найкращих та вихід на новий рівень змагалися 7 команд юнаків. Це команди з усіх районів Київщини», – розповів Руслан Кравченко.

Зокрема:

  • Білоцерківський район – Білоцерківський ліцей іноземних мов-гімназія № 9 «BilaBasket»
  • Бориспільський район – Переяславський ліцей імені Володимира Мономаха «Нескорені переяславці»
  • Броварський район – Броварський ліцей № 4 ім. С.І. Олійника «Броварські соколики»
  • Бучанський район – Вишнівський академічний ліцей № 1 «Вулкан»
  • Вишгородський район – Іванківський ліцей №2 «Іванківські Джмелі»
  • Обухівський район – Академічний ліцей № 2 м. Українка «Стугна баскет»
  • Фастівський район – Боярській академічний ліцей «Гармонія» команда  «Тейваз»

«Сьогодні також представили спортивний талісман Київщини. Більшість тих, хто взяв участь у голосуванні, вирішили, що надихати дітей має Єнот. До речі, він з перших хвилин змагань підтримував команди-учасників у нелегкій боротьбі. Буде підбадьорювати дітей і надалі», – додав Руслан Кравченко.

Начальник КОВА наголосив, що пишається дітьми, їх завзяттям та прагненням до перемоги. Він впевнений, що команди з Київщини гідно представлять нашу область у фіналі, який відбудеться влітку.

Руслан Кравченко також подякував українським військовим за захист України та можливість проводити такі масштабні заходи.

Учасників змагань також підтримали Володимир Товкис – обласний амбасадор, ветеран війни, Переможець «Ігор нескорених»,  В’ячеслав Отрішко – районний амбасадор проєкту, Артем Швець – майстер спорту України, гравець національної збірної команди України з баскетболу (2006-2013 р.), Михайло Пилипчук – районний амбасадор проєкту,  Віталій Лебединцев – заслужений тренер України, тренер національної збірної команди України з баскетболу.

Читайте: Руслан Кравченко про рік на посаді: головні пріоритети КОВА – безпека та відновлення

Фото: КОДА

КиївВлада

Олексій Вєтров

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Сміттєві війни: суд зобов’язав ТОВ “Утілсервіс” відшкодувати Бородянці понад 1,2 млн гривень
09:56 Обласна прокуратура у Господарському суді Київської області домоглася від місцевого підприємства відшкодування понад 1,2 млн гривень на користь  Бородянської громади. Причиною стало самовільне…
Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
QlU7mDx4