Сьогодні на вулицях Києва на знак солідарності майорітиме прапор держави Ізраїль, – Кличко

Сьогодні на вулицях Києва на знак солідарності майорітиме прапор держави Ізраїль, - Кличко

У Києві сьогодні, 8 жовтня, о 20:00 на цифрових носіях реклами на вулицях майорітиме прапор держави Ізраїль. Також стяг розмістять на комунальних електронних інформаційних табло на великих перехрестях міста.

Про це, як передає KВ, йдетьсяв повідомленні Київського міського голови Віталія Кличка.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Як зазначив Віталій Кличко, прапор майорітиме на знак солідарності українців з ізраїльським народом, який зазнав агресії і бʼється за свою країну.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Одне не покаране зло розповзається і сіє біду скрізь. Варварство і жорстокість, неповага до світового порядку і законів має присікатися рішуче. Умиротворення агресорів тільки розпалює їх хворі апетити і фантазії”, – зауважив мер Києва. 

Також він додав, що прапор Ізраїлю майорітиме на комунальних електронних інформаційних табло на великих перехрестях міста.

Нагадаємо, палестинське угруповання ХАМАС в суботу ,7 жовтня, напало на Ізраїль, на територію якого із сектору Газа прорвалися озброєні бойовики. Одночасно по території Ізраїлю були випущені сотні ракет. Армія Ізраїлю оголосила про початок контртерористичної операції “Залізні мечі” у відповідь на атаку, по всій країні запроваджено надзвичайний стан. Відомо, що кількість загиблих в Ізраїлі внаслідок атаки досягла 600, понад 2 тисячі поранених.

МЗС України підтвердило загибель двох українок в Ізраїлі. Обидві громадянки тривалий час проживали в країні, повідомив речник міністерства Олег Ніколенко. За його словами, консули надають необхідну консульську допомогу та підтримують зв‘язок із родичами загиблих.

Читайте: Глава МЗС Ізраїлю Коен відвідав Бучу

Фото: Телеграм Віталія Кличка

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
Banner
QlU7mDx4