Суд залишив Дубінського під вартою без права оскарження рішення

Суд залишив Дубінського під вартою без права оскарження рішення

У середу, 27 грудня, Печерський районний суд залишив без змін запобіжний захід для нардепа Олександра Дубінського. Рішення передбачає тримання під вартою, цю ухвалу більше не можна буде оскаржити.

Про це, як передає  KВ, стало відомо з інформації видання “Суспільне”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Як повідомила кореспондентка видання з зали суду, адвокат нардепа просив змінити запобіжний захід з тримання під вартою на домашній арешт через побиття Дубінського в СІЗО. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Захисник нардепа також надав суду результати медичного огляду Дубінського. За його словами, результати огляду засвідчують перелом двох ребер та забій грудної клітини”, – йдеться в дописі видання.

У свою чергу Дубінський заявив, що його побиття пов’язано з критикою ним української влади.

Нагадаємо, 3 грудня 2023 року поліція перевірила повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень народному депутату у СІЗО. Інформація про побиття нардепа не підтвердилась. Перевірку провели після оприлюднення 2 грудня заяви Дубінського про “побиття” у слідчому ізоляторі. 

Як інформувала KВ, потрапив до СІЗО нардеп у справі про держзраду, підозру йому оголосили 13 листопада. За матеріалами слідства, Дубінський мав позивний “Буратіно” і входив до складу злочинної організації, яку сформувало головне управління генштабу збройних сил росії. 14 листопада Печерський районний суд обрав нардепу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.

Читайте: Нардеп Дубінський отримав від СБУ підозру у держзраді 

Це не перша підозра, яку отримав одіозний нардеп від правоохоронців. Зокрема 3 листопада  2023 року СБУ та ДБР оголосили Олександру Дубінському про підозру. Тоді йшлося про організацію схеми для незаконного виїзду чоловіків за кордон. За даними правоохоронців, нардеп нелегально переправив до сусідньої європейської країни рідного брата своєї цивільної дружини. 

Читайте: Нардепу Дубінському оголосили про підозру в організації схеми для виїзду ухилянтів

21 грудня в Київському апеляційному суді пройшло засідання у справі Дубінського. Нардеп просив скасувати підозру в організації схеми незаконного виїзду за кордон чоловіків призовного віку, але суд залишив ухвалу без змін.

Читайте: Апеляційний суд не підтримав прохання Дубінського щодо скасування йому підозри

 Крім того, у серпні цього року, Дубінський отримав підозру в службовому підробленні. Нардепа підозрюють у внесенні неправдивих відомостей до офіційних документів, на підставі яких він виїхав за кордон нібито під приводом супроводження батька на лікування. За кілька днів до оголошення підозри СБУ і ДБР провели обшуки у нардепа.

Читайте: ДБР завершило розслідування поїздки нардепа Дубінського за кордон

Фото: “Суспільне”

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
Banner
QlU7mDx4