“Свобода” має величезний досвід захисту прав українців, – Віталій Гордієнко

“Свобода” має величезний досвід захисту прав українців, - Віталій Гордієнко

ВО “Свобода” планує захищати права українців, використовуючи всі доступні засоби, та забезпечувати інтереси малих і середніх аграрних підприємств.


Про це KV стало відомо із інтерв’ю депутата Бориспільської райради від ВО “Свобода”, екс-голови РДА Віталія Гордієнка.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 


“Свобода” має величезний досвід захисту прав українців та напрацьований, дієвий “інструментарій” поєднання правових, публічних, та протестних заходів, а при виникненні необхідності – то і силового захисту від свавілля. Отже, ми використовуватимемо всі доступні засоби для забезпечення інтересів, насамперед малих і середніх аграрних підприємств, перебуватимемо у постійному зв’язку з аграріями”, – каже він.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм


За його словами, останнім часом між “Свободою” та аграріями налагоджено ефективну співпрацю, не в останню чергу “завдяки” загрозам, що влада створила фермерам. 


“Сприяння фермерам та аграріям має відбуватися постійно і на всіх рівнях. Місцева влада має можливості створити середовище комфортного розвитку малих та середніх сільськогосподарських підприємств. Але зараз найгостріше стоїть питання ставлення влади до аграріїв. Для них це “донор”, що може долучитися до вирішення гострих соціальних проблем, а з другого боку, влада всіма силами створює образ “негідника-фермера”, що визискує селян-землевласників. Отже зараз – хоч би не заважали. Прийде до влади “Свобода” – буде підтримка”, – завершив він.


Нагадаємо, як раніше писала KV, проблеми Бориспільського району, як і більшості районів України, не є унікальними. Це екологічні проблеми, медицина, освіта, електропостачання, проблеми громадського транспорту та багато інших. Ефективні заходи щодо їх вирішення на рівні держави та місцевого самоврядування готове запропонувати ВО “Свобода”. 


Читайте: Віталій Гордієнко: “Свобода” має чітке бачення взаємодії громад з фермерами”

Фото: соцсети

КиевVласть

Автор:
Вікторія Білоус
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4