Святошинська РДА передала військовим наземні дрони-камікадзе

Святошинська РДА передала військовим наземні дрони-камікадзе

Святошинська районна в Києві держадміністрація (РДА) активно підтримує військових на фронті, надаючи необхідну допомогу. Завдяки спільним зусиллям працівників РДА, вдалося зібрати кошти та забезпечити військових другої роти 23 окремого стрілецького батальйону наземними дронами-камікадзе. Ці дрони допомагатимуть військовим виконувати бойові завдання на Донецькому напряму. 

Про це КВ дізналася із повідомлення Святошинської РДА у Facebook.

Як повідомили в адміністрації, у бійців 2 роти 23 окремого стрілецького батальйону, які нині перебувають на Донецькому напряму, виникла потреба в наземних дронах-камікадзе. 

Інформація про цю потребу була розповсюджена серед працівників РДА, закладів та установ, що підпорядковані РДА, у тому числі комунальних підприємств. 

“Завдяки спільним зусиллям громади вдалося зібрати кошти та забезпечити військових необхідним обладнанням”, – зауважили в РДА. 

Нагадаємо, як раніше повідомляла КВ, столична громада передала бійцям 3-ї окремої штурмової бригади Сухопутних військ 1 тисячу fpv-дронів. Закупили їх на гроші, які виділили військовим з бюджету Києва.

Читайте: Чабанівська громада закупила 13 дронів на потреби ЗСУ

Фото: Святошинська РДА

Інна Міхно

КиївВлада
Рекомендуємо до перегляду
Авточернетка
Не заради квартир: Нацполіція розслідує порушення при забудові земель НАН України у Києві
09:00 Головне слідче управління (ГСУ) Нацполіції вивчає особливості реалізації договорів від 22 листопада 2016 року щодо будівництва житлового комплексу на просп. Академіка Глушкова, 42,…
Справи насущні: скільки та на що у липні 2024-го витрачав Ірпінь
Справи насущні: скільки та на що у липні 2024-го витрачав Ірпінь
09:00 Загальна сума публічних замовлень Ірпеня в липні сягла 44,33 млн гривень. Більше третини цих грошей направили на другу спробу будівництва станції знезалізнення по…
ДБР розслідує скандальне будівництво апартамент-готелю на столичному Звіринцю
ДБР розслідує скандальне будівництво апартамент-готелю на столичному Звіринцю
09:00 ДБР розслідує факти можливих порушень законодавства при будівництві “апартамент-готелю” на вул. Курганівській (місцевість Звіринець, Печерський район). Наразі слідчі встановили, що ця забудова здійснюється…
Banner
QlU7mDx4