ТРЦ “Gulliver” влаштовує зустріч з творцями інсталяції “I’m Fine”

ТРЦ “Gulliver” влаштовує зустріч з творцями інсталяції “I'm Fine”

3 жовтня о 18:30 на терасі ТРЦ “Gulliver” (5 поверх) відбудеться зустріч з творцями інсталяції I’m Fine, яка представляла Україну на цьогорічному фестивалі Burning Man в Америці. Гості заходу Тераса Talk матимуть можливість поспілкуватися з автором роботи Олексієм Саєм, засновником медіапроєкту “Ukrainian Witness” Віталієм Дейнегою, українським військовим, діджеєм Анатолієм Тапольським та продюсеркою проєкту Марією Мороз. 

 На правах реклами

Про це КВ розповіли в пресслужбі ТРЦ “Gulliver”.

Цього разу в рамках “Тераса Talk” всі охочі поспілкуються з творцями інсталяції, зробленої з прострелених дорожніх знаків та інших поверхонь, що були пошкоджені внаслідок російської агресії. З них митці виклали фразу I’m Fine («Я в порядку») та представили роботу на американському фестивалі Burning Man. 

“В межах заходу у кожного гостя буде можливість не лише запитати про сакральне для українців “як ти”, а й першими дізнатися про те, як прийшла ідея створення інсталяції та як відреагувала міжнародна спільнота на 32-метрову скульптуру з пошкоджених росіянами вуличних знаків”, – повідомили організатори заходу.

У гостях:

  • Віталій Дейнега, засновник медіапроєкту “Ukrainian Witness” та лідер команди художнього проєкту “I’m Fine”ʼ
  • Олексій Сай, художник, що створив інсталяцію
  • Анатолій Тапольський, український військовий, діджей
  • Марія Мороз, керуюча продюсерка художнього проєкту “I’m Fine”

В пресслужбі ТРЦ “Гулівер” зазначили, у програмі заходу: спілкування з творцями проєкту, діджей-сет від secret guest, відкриття виставки з фотороботами цьогорічного Burning Man.. 

Вхід вільний за умови обов’язкової реєстрації. В пресслужбі ТРЦ звернули увагу на те, що це не просто реєстрація на захід 3 жовтня, а попередній відбір до української команди Burning Man у наступному році. Підтвердження реєстрації на захід 3 жовтня після реєстрації прийде в листі на пошту.

Фото: колаж КВ

КиївВлада

Олексій Вєтров

 

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
Banner
QlU7mDx4