Центр первинної меддопомоги Борисполя закупив 2 тисячі тест-стрічок для визначення антитіл до коронавірусу

Центр первинної меддопомоги Борисполя закупив 2 тисячі тест-стрічок для визначення антитіл до коронавірусу

Центр первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД) Борисполя закупив у компанії з групи “Макрохім” 2 тисячі тест-стрічок для визначення антитіл до SARS-CoV-2 COVID-19. Замовлення коштує 1,26 млн гривень. Ціна однієї тест-стрічки становить 630 гривень. Поставку повинні зробити у амбулаторію №1 на вул. Лютневу, 12.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи державних закупівель ProZorro, 23 березня 2020 року комунальне некомерційне підприємство “Бориспільського міського Центру первинної медико-санітарної допомоги” (КНП “Бориспільський ЦПМСД”) (*) уклало договір з ТОВ “АЛТ “Україна ЛТД” (**) на постачання тест-стрічок для визначення антитіл до SARS-CoV-2 COVID-19. Ціна договору склала 1,26 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

ТОВ “АЛТ “Україна ЛТД” повинен поставити 20 упаковок тест-стрічок (по 100 штук у кожній упаковці). Вартість однієї тест-стрічки становить 630 гривень.

Поставку підрядник повинен зробити у амбулаторію №1 за адресою вул. Лютнева, 12 протягом 3 календарних днів з дня отримання відповідної письмової заявки від ЦПМСД на поставку.

Термін дії договору – до 30 квітня 2020 року.

Договір уклали без торгів. У системі ProZorro опубліковано лише звіт про укладений договір. Специфікації договору у відкритому доступі немає, отже, виробник тест-стрічок невідомий.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “АЛТ “Україна ЛТД” зареєстровано 2008 року у Києві. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель, проте у переліку видів діяльності підприємства також зазначена “оптова торгівля фармацевтичними товарами”. Статутний фонд – 100 млн гривень. Директор – Дмитро Усмединський. Засновник та кінцевий бенефіціар – Василь Соколинський. 

Компанія входить у групу “Макрохім” Василя Соколинського та Бориса Храновського. Компанії цієї групи займаються постачанням хімічної сировини і комплексним оснащенням лабораторій для різних галузей промисловості.

АЛТ “Україна ЛТД” бере активну участь у публічних закупівлях. З 2011 року підприємство уклало 789 договорів на загальну суму понад 768 млн гривень.

Нагадаємо, 19 березня 2020 року Кабмін прийняв постанову №225, якою спрощено порядок закупівель товарів, робіт і послуг, необхідних для запобігання поширенню коронавірусу в Україні. Документом визначено, що закупівлі, необхідні для боротьби із спалахами COVID-19 в умовах невідкладності, здійснюються без проведення тендерів, з обов’язковим оприлюдненням в електронній системі всієї інформації про проведену закупівлю.

За інформацією Київської облдержадміністрації (КОДА), 24 березня 2020 року Київщина отримала  5,9 тисяч експрес-тестів на виявлення коронавірусу з Китаю. До Лабораторного центру Київської області надійшли також тести ПЛР (полімеразної ланцюгової реакції) для остаточного визначення факту захворювання на коронавірус.

Нагадаємо, першого носія коронавірусної інфекції у Борисполі було виявлено 25 березня 2020 року. Чоловік перебуває у самоізоляції під наглядом сімейного лікаря. Також у Борисполі зафіксована одна підозра на захворювання COVID-19. Крім цього, одна підозра на COVID-19 наявна ще і в Бориспільському районі.

Читайте: Перший заражений коронавірусом виявлено в Борисполі на Київщині

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 25 березня в Україні лабораторно підтверджено 113 випадків COVID-19. З них у Києві – 31 випадок (2 виявлено протягом останньої доби), у Київській області – 22 випадки (7 виявлено за останню добу).

Читайте: Хроники коронавируса в Украине: обновляется

КНП “Бориспільський ЦПМСД” очолює Євгеній Черенок.

* Комунальне некомерційне підприємство “Бориспільського міського Центру первинної медико-санітарної допомоги” Бориспільської міської ради Київської області (Код ЄДРПОУ: 41750202)

** ТОВ “АЛТ “Україна ЛТД” (Код ЄДРПОУ: 36257647)

Фото: Zik

КиевVласть

Автор:
Олеся Данилова
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4