У Борисполі через чистку провідних мереж протягом двох днів не буде води

У Борисполі у четвер та п’ятницю, 21 та 22 вересня, проводитимуть роботи з очищення та хлорування провідних мереж та резервуарів. Через це по всьому місту буде відсутня вода до суботи, 23 вересня.

Про це KВ дізналася із повідомлення пресслужби Бориспільської міської ради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“У зв’язку з очищенням та сильним хлоруванням водопровідних мереж та резервуарів 21 та 22 вересня 2023 року буде відсутня вода по всьому місту. КП ВКГ “Бориспільводоканал” рекомендує водокористувачам заготовити запас води для приготування їжі”, – йдеться в повідомленні Бориспільської міськради.

Як зазначається хлоровану воду можна буде використовувати для господарських потреб тільки з 23 вересня.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також у пресслужбі наголосили, що у зв’язку з відсутністю водопостачання було внесено зміни в режим роботи закладів освіти міста Борисполя 21 та 22 вересня 2023 року.

“У закладах дошкільної освіти буде організовано та забезпечено роботу груп короткотривалого перебування (4 години) без харчування з 08:00 до 12:00”, – розповіли у міській раді Борисполя.

Також, у закладах загальної середньої освіти буде призупинено експлуатацію харчоблоків та тимчасово припинено харчування учнів.

Крім того, 22 вересня буде проводитися генеральне прибирання з дезінфекцією усіх приміщень закладів освіти, обладнання та інвентаря.

Читайте: Цієї ночі “Київводоканал” проводитиме планову промивку мереж в Деснянському районі

Фото: з відкритих джерел 

КиївВлада

Автор:
Владислава Олійник
Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
Підкуп експертів і тиск на свідків: керівнику “Київмедспецтрансу” загрожує до 12 років позбавлення волі
09:00 Директору КО “Київмедспецтранс” Віталію Безносюку (на колажі) загрожує до 12 років позбавлення волі за низку корупційних правопорушень. Наразі він є офіційним підозрюваним в…
QlU7mDx4