У Броварах відібрали плавців для участі в змаганнях “Повітряних Сил США”

У Броварах відібрали плавців для участі в змаганнях “Повітряних Сил США”

Тривають відбір до української команди на змагання “Повітряних Сил США 2023”. Відбір за однією із спортивних дисциплін, плавання, відбулася 12 грудня на базі Броварського спортзакладу. Ветерани та військовослужбовці змагалися за право увійти до складу національної команди, яка представить Україну в США вже наступного року.


Про це KВ дізналася із повідомлення Броварської міської ради.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Змагання “Повітряних сил США” (United Air Force Trials 2024) – це щорічні внутрішні змагання з адаптивних видів спорту для ветеранів та військовослужбовців повітряних сил США з травмами, пораненнями або захворюваннями. Адаптивні види спорту – це можливість спробувати свої сили у тих видах спорту, якими ніколи не займався або про які думаєш, що вони недоступні через одержане на війні поранення”, – йдеться у дописі.


Зауважено, що цьогоріч організатори змагань United Air Force Trials 2024 запросили долучитися до відбіркових змагань й українську команду. За результатами національного відбору буде визначено 30 учасників, які наступного року вирушать у Лас-Вегас, штат Невада, США. Відбіркові змагання в Україні реалізуються у партнерстві ГО “Ігри Інвіктус Україна”, Мінветеранів, ГО “Повернись живим!” та БО “Стратком УА”.


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У міськраді розповіли, що урочиста церемонія відкриття змагань відбулася за участі Броварського міського голови Ігоря Сапожка, начальника відділу фізичної культури та спорту БМР Дмитра Рожкова, директора плавального басейну “Купава”, МСУМК Сергія Бреуса та багаторазової чемпіонки та призерки паралімпійських ігор, Заслуженого майстра спорту Олени Акопян та координатор проєкту Марини Соколової.


“Ми раді вас вітати в нашій громаді, в цьому чудовому басейні, який завжди відритий для Вас! Ви прояв мужності українських чоловіків, справжніх воїнів. Ви є прикладом, як потрібно любити і поважати свої країну і захищати її! Ви є мужні і незламні українці та патріоти!”, – зауважив у вітальному слові мер Броварів Сапожко. 


Нагадаємо, що на базі Броварської стоматологічної поліклініки з нового 2024 року має запрацювати кабінет імплантології. Учасники бойових дій Броварської громади одержуватимуть весь спектр послуг цього кабінету безкоштовно.


Читайте: У Броварах понад 50 дітей одержали солодкі подарунки


Фото: сайт громади

КиївВлада

Автор:
Інна Міхно
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4