У броварській школі №6 побудують підйомник для осіб з особливими потребами

У броварській школі №6 побудують підйомник для осіб з особливими потребами

Місцева влада Броварів замовила у ТОВ “ДК “Мідас” реконструкцію частини приміщень з влаштуванням зовнішнього підйомника для маломобільних груп населення у місцевій школі № 6 по вул. Герцена, 3. Роботи вартістю 3 млн гривень повинні завершити до кінця серпня 2021 року.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 8 липня 2020 року Управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міської ради уклало договір з ТОВ “ДК “Мідас” (*) на проведення реконструкції частини приміщень броварської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 по вул. Герцена, 3 в місті Бровари Київської області з влаштуванням зовнішнього підйомника для маломобільних груп населення. Ціна договору склала 3,03 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

ТОВ “ДК “Мідас” повинно виконати загальнобудівельні роботи, облаштувати вогнезахист металевих конструкцій, поставити устаткування і провести монтажні роботи електротехнічного обладнання, облаштувати системи протидимного захисту, автоматизації та диспетчеризації зв’язку. Також підрядник повинен поставити устаткування для ліфта, виконати його монтаж та пусконалагоджувальні роботи.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Замовлення повинні завершити до кінця серпня 2021 року. У 2020 році роботи профінансують на 2,86 млн гривень, у 2021 році – на 169,72 тисяч гривень.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ ДК “Мідас” зареєстроване у 2014 році у Броварах. Статутний фонд – 20 тис. гривень. Основний вид діяльності – будівництво. Засновник та керівник компанії – В’ячеслав Московка. 

В’ячеслав Московка також є співзасновником ТОВ “Інформаційно-депозитарний центр “Глобал” та екс-керівником ПП “Міда”, що спеціалізується на продажі будматеріалів. Крім цього, він був співзасновником нині ліквідованого ТОВ “Буд Альянс Груп” з реєстрацією у Старобільську (Луганська область) і акціонером ПАТ “Броварський побуткомбінат”, що припинив свою діяльність.

За інформацією Zакупівлі, ТОВ “ДК “Мідас” бере участь у публічних закупівлях з 2017 року. За цей час ТОВ встигло укласти 20 договорів на загальну суму більше 132,5 млн гривень (з урахуванням нинішнього). Найбільший замовник – Управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міської ради, з яким укладено договорів на 77,8 млн гривень.

Нагадаємо, в Броварах до кінця 2021 року до Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю планують прибудувати басейн. Роботи за замовленням міської влади виконуватиме броварське ТОВ “ДК “Мідас”. Добудова бассейну обійдеться місту у 37,5 млн гривень.

Читайте: До броварського Центру реабілітації дітей з інвалідністю за 37,5 млн гривень прибудують басейн

Управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури і транспорту Броварської міськради очолює Світлана Решетова. Мер Броварів з 2010 року – Ігор Сапожко.

* ТОВ “ДК “Мідас” (Код ЄДРПОУ:39394222)

Фото: Wikimapia

КиевVласть

Автор:
Инна Арас
Рекомендуємо до перегляду
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
Banner
QlU7mDx4