У Броварському районі під колесами електропотяга загинув 19-річний хлопець

У неділю, 5 листопада, близько 22 години, на станції “Бобрик” у Броварському районі під колеса електропотяга потрапив 19-річний хлопець. Від отриманих травм уродженець Фастівщини загинув на місці. 

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби Поліції Київщини. 

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“На Броварщині під колеса електропотяга потрапив 19-річний хлопець. Інцидент трапився 5 листопада, близько 22 години, на станції “Бобрик”. Попередньо відомо, що пасажирський потяг сполученням Київ-Ніжин здійснив наїзд на хлопця, який сидів на залізничних коліях. Машиніст застосовував звуковий сигнал та екстрене гальмування, проте уникнути трагедії не вдалося”, – повідомляють у поліції. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що від отриманих травм уродженець Фастівщини загинув на місці. За даним фактом слідчі розпочали досудове розслідування. 


“Поліція Київщини нагадує, що залізничний транспорт – зона підвищеної небезпеки. Будьте обережними на залізничних коліях, особливо у темну пору доби!”, – наголошують у поліції. 


Нагадаємо, у Києві на столичному Печерську чоловік в ході конфлікта у холі готелю на вулиці Еспланадній вистрілив у опонента з травматичної зброї. Потерпілий отримав поранення в ногу, а зловмисник втік. Стрільця протягом години затримали на вулиці Михайла Бойчука. За скоєне йому загрожує до 7 років увʼязнення. 


Читайте: У столиці чоловік влаштував стрілянину в готелі на Печерську, є постраждалий  

Фото: Поліція Київщини 

КиївВлада

Автор:
Павло Башинський
Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
Підкуп експертів і тиск на свідків: керівнику “Київмедспецтрансу” загрожує до 12 років позбавлення волі
09:00 Директору КО “Київмедспецтранс” Віталію Безносюку (на колажі) загрожує до 12 років позбавлення волі за низку корупційних правопорушень. Наразі він є офіційним підозрюваним в…
QlU7mDx4