У ІГ MOLODIST розповіли про переваги ЖК “Атмосфера” та ЖК “Атмосфера Life”

У ІГ MOLODIST розповіли про переваги ЖК “Атмосфера” та ЖК “Атмосфера Life”

Провідна будівельна компанія у столичному регіоні, Інвестиційна Група MOLODIST, зводить у центрі міста Вишневе два сучасних житлових комплекси –  ЖК “Атмосфера” та ЖК “Атмосфера Life”. Житлові комплекси належать до бізнес-класу та створені для ділових людей, що цінують заміське життя поблизу Києва. Обидва комплекси забезпечені комфортною та безпечною прибудинковою територією. Важливим елементом безпеки є укриття площею 350 квадратних метрів з сучасним обладнанням, яке розташоване в будинку № 5 ЖК “Атмосфера”. 

На правах реклами

Про це КВ дізналася із повідомлення пресслужби інвестиційної групи MOLODIST.

“ЖК “Атмосфера” та ЖК “Атмосфера Life” належать до бізнес-класу. Комплекси розраховані на ділових людей, які прагнуть заміського життя, але при цьому зможуть швидко дістатися до Києва, адже до столиці лише три кілометри. Проєкт комплексів передбачає й комфортну та безпечну прибудинкову територію: алеї для прогулянок,

місця для відпочинку, зони барбекю та цілодобова охорона”, – йдеться у повідомленні.

ІГ MOLODIST врахувала також сучасні вимоги щодо безпеки власників житла у ЖК “Атмосфера” та ЖК “Атмосфера Life”. Для них буде доступне укриття площею 350 квадратних метрів, яке буде розміщуватись у будинку № 5. Розташування укриття сплановане так, що воно розташоване у безпосередній близькості до кожного з будинків комплексу.

У ІГ MOLODIST розповіли про переваги ЖК “Атмосфера” та ЖК “Атмосфера Life”“Укриття у ЖК “Атмосфера” являє собою багатофункціональний комплекс приміщень. Всі входи будуть виконані згідно з будівельними нормами та являтиме собою тунелі з поворотами 90 градусів. Таке конструктивне планування забезпечує необхідний захист, навіть від іонізуючого випромінювання та захищає від дії засобів звичайного ураження.

Висота приміщень в укриття складатиме 2,5 метри”, – зауважили в компанії.

І додали, що для мешканців житлових комплексів під час повітряних тривог будуть передбачені медичний пункт, приміщення для зберігання води та харчів, кімната для тимчасового перебування домашніх тварин, роздільні санвузли, в т.ч. для маломобільних груп населення, а ще – душові кімнати та склад брудного одягу.

“У разі відсутності електрики, укриття буде заживлене за допомогою генератора.

За проєктом приміщення укриття обладнають системами вентиляції, протипожежним захистом та доступом до Інтернету”, – кажуть в компанії.

Крім того, під час облаштування укриття будуть дотримані і норми з інклюзивності. А саме – пандуси, тактильні елементи на сходах та перилах та контрастні виділення входів та інше.

У ІГ MOLODIST розповіли про переваги ЖК “Атмосфера” та ЖК “Атмосфера Life”Довідка КВ: ЖК “Атмосфера” – новий та сучасний комплекс у центрі Вишневого. Він буде складатися з трьох 10-поверхових та двох 16-поверхових будинків. На території комплексу буде впроваджено систему “Розумний дім”. Мешканці ЖК без проблем зможуть знайти місце для своїх авто на багаторівневому паркінгу.

Технічні характеристики ЖК “Атмосфера”: будівництво ведеться з використанням червоної та силікатної цегли, утеплення мінеральною ватою, металобетонні перекриття, будуть встановлені найкращі ліфти. Квартири у ЖК “Атмосфера” здаватимуться: з теплою підлогою, вікнами Rehau, лічильниками газу та електрики, лазерною стяжкою підлоги, гіпсовою штукатуркою стін.

Три з п’яти будинків ЖК “Атмосфера” збудовані та введені в експлуатацію.

Доступне розтермінування на придбання квартир у будинку №5 строком до 36 місяців. 

ЖК “Атмосфера Life” – вигідне житло бізнес-класу. Ключові характеристики ЖК “Атмосфера Life” у центрі Вишневого: індивідуальне опалення, 1 дев’ятиповерховий цегляний будинок із п’яти секцій, висота стелі – 2,8 м. Стан квартир – з чорновим ремонтом, а матеріал стін – цегла, керамоблок. ЖК матиме закриту територію, дитячий майданчик, а сам будинок підвищеного комфорту та безпеки. Для покупців квартир у ЖК “Атмосфера Life” доступне розтермінування від 30% з виплатами до 36 місяців.

Нагадаємо, що у пристоличному Ірпені з’явиться новий громадський простір для містян: променад фонтанів, що простягнеться на площі 1,340 га від вулиці Західної до річки Буча та урочища “Пилипів Потік”. Променад стане серцем сучасного мікрорайону та місцем відпочинку і релаксації.

Читайте: У Вишневому в ЖК «Атмосфера» та «Atmosfera Life» будують сучасне протирадіаційне укриття

Фото: 100realty.ua

КиївВлада

Вероніка Злацька

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
09:00 У серпні поточного року бюджетні замовники селища Іванків Вишгородського району зробили замовлень майже на 2,7 млн гривень. Майже чверть цих грошей “пішла” на…
Гроші в нікуди та сумнівні демонтажі: аудитори перевірили, як в КМДА контролюють благоустрій
Гроші в нікуди та сумнівні демонтажі: аудитори перевірили, як в КМДА контролюють благоустрій
09:00 Аудитори Київської міськдержадміністрації (КМДА) нещодавно завершили перевірку діяльності Департаменту територіального контролю КМДА (раніше – Департамент міського благоустрою) і КП “Київблагоустрій за період 2021-2023…
Київщина придбала майже дві сотні шкільних автобусів, але чому потреба в них постійно зберігається
Київщина придбала майже дві сотні шкільних автобусів, але чому потреба в них постійно зберігається
09:00 В рамках підготовки до нового навчального року освітній департамент Київської області придбав 41 шкільний автобус за понад 141 млн гривень. Ці кошти зібрали…
Banner
QlU7mDx4