У KAN розповіли про хід будівництва ЖК “Файна Таун” у квітні

У KAN розповіли про хід будівництва ЖК “Файна Таун” у квітні

Компанія KAN випустила черговий ролик “Будівельної кухні”, присвячений будівництву ЖК “Файна Таун”. У квітневому випуску показали хід будівництва десятої черги ЖК, а саме будинків 38, 39, 40, 41 та 42, де вже ведеться спорудження монолітного залізобетонного каркаса. 

на правах реклами

Про це КВ дізналася з повідомлення пабліку KAN Development у Facebook.

“Сакури квітнуть, айс-капучино знову в меню, а ми випускаємо новий випуск Будівельної Кухні, де покажемо динаміку будівництва 10-ї черги ЖК Файна Таун”, – йдеться у повідомленні. 

Зокрема, у випуску зупинились на ході будівництва 38 будинку, де кам’яні роботи тут виконані на 95%, віконні конструкції змонтовані на 100%. 

“Приступили до влаштування стяжок та оздоблення місць загального користування, пришвидшеними темпами виконуємо покрівельні роботи – готовність 50%. Уже в квітні завішуємо перші будівельні колиски та починаємо роботи по фасаду. Монолітний залізобетонний каркас виконано на 14-16 поверхах будинку, роботи завершені на 85%, статус кам’яних робіт – 60%. А якщо точніше, то наші каменярі вже на дев’ятому поверсі”, – розповіли у випуску.

Також у випуску розповіли про хід будівництва 39 та 40 будинків. У 39-му вже почали монтаж віконних блоків, а в 40 будинку завершено фундамент та ведуться роботи зі спорудження монолітного залізобетонного каркаса. 

“У секції 01 залізобетонний каркас виконано до сьомого поверху, виконано підвальний та два поверхи будинку в залізобетонному каркасі секції 02,03, 04. Виконуються роботи з гідроізоляції фундаментів”, – додали  в пресслужбі.

А ось в 41 будинку монолітний залізобетонний каркас виконано з 11 по 16 поверхи (70%). У планах – на кінець квітня бути на 13-му поверсі. Загалом тут розпочали кам’яні роботи та виконуємо кладку на п’ятому поверсі.

Також ведуть повноцінну роботу зі спорудження монолітного залізобетонного каркаса й у 42 будинку. За словами компанії, будівельники до літа мають завершити сім-дев’ять поверхів. Наразі зведено підвальний перший та другий поверхи.

Нагадаємо, столична будівельна компанія KAN з 18 квітня розпочала процес показу квартир за технічним станом в CENTRAL TOWER, що розташована в самому серці проєкту UNIT.Home поруч з головною площею Main Plaza. Технічний огляд надає майбутнім мешканцям можливість оцінити красу прибудинкової території, рівень оздоблення фасадів та дозволяє особисто переконатися в якості майбутнього житла.

Читайте: На території житлових комплексів KAN стартував сезон сакури

Фото: Facebook

КиївВлада

Вероніка Злацька

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4