У Києві директора ДЮСШ підозрюють у розтраті 2 млн гривень при ремонті приміщень школи

У Києві директора ДЮСШ підозрюють у розтраті 2 млн гривень при ремонті приміщень школи

У столиці правоохоронці повідомили про підозру в розтраті коштів держбюджету директору дитячо-юнацької спортивної школи (ДЮСШ) “Атлант”. Посадовцю інкримінують укладання угоди про проведення капітального ремонту будівлі школи із підрядним підприємством за завідомо завищеними цінами.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби Київської міської прокуратури.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Зазначається, що директор ДЮСШ уклав угоду про проведення капітального ремонту дитячої спортивної школи із підрядним підприємством. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Водночас слідство встановило що обсяги та вартість фактично виконаних робіт не відповідають зазначеним у документах. Директор, маючи всю інформацію про виконані роботи, підписав акти виконаних робіт. Таким чином сума збитків держбюджету у цьому випадку склала близько 2 млн гривень.

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури директору дитячо-юнацької спортивної школи “Атлант” повідомлено про підозру за фактом розтрати бюджетних коштів під час капітального ремонту приміщень школи (ч. 5 ст. 191 КК України).

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Згідно з даними “Опендатабот”, посаду директора дитячо-юнацької спортивної школи “Атлант” обіймає Смишляєв Олександр.

Спортивні школи підпорядковуються Департаменту молоді та спорту КМДА. Зазначимо, очолює Департамент молоді та спорту КМДА Юлія Хан. Діяльністю Департаменту молоді спорту з 2020 року займається заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський.

Нагадаємо, через неякісний ремонт футбольного поля зі збитками у понад 4 млн гривень директору ДЮСШ у Дарницькому районі було повідомлено про підозру.  Невдовзі правоохоронці повідомили про підозру директору підрядної організації, яка проводила ремонт згаданого футбольного поля. Також правоохоронці повідомили про підозру у службовій недбалості заступнику директора спорткомплексу. Йдеться про сплачені з бюджету, але не виконані роботи зі спорудження нової мережі водовідведення та дренажу при ремонті стадіонів у Дарницькому районі.

Читайте:  Замдиректора спорткомплексу в Дарницькому районі підозрюють у збитках на понад 2 млн гривень при ремонті стадіонів

Фото:  Київська міська прокуратура

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4