У столиці правоохоронці затримали батька, який катував тримісячну доньку

У столиці правоохоронці затримали батька, який катував тримісячну доньку

У Києві правоохоронці затримали батька, який погрожував викинути з балкону квартири свою тримісячну доньку. Проти нього розпочато три кримінальних провадження, за скоєне кривднику загрожує до шести років ув’язнення. 


Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Києві.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Правоохоронці нагадали, що подія сталася на вулиці Якуба Коласа у Києві. До поліції надійшло повідомлення, що батько погрожує викинути з балкону квартири свою тримісячну доньку. Завдяки злагодженим діям поліцейських, небайдужих громадян і медиків життю та здоров’ю дитини нині нічого не загрожує. 


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“У ході першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що дитина знаходилася у квартирі з дідусем, бабусею та батьком. Матері у цей час в помешканні не було. Між родичами розпочався черговий конфлікт, під час якого зловмисник схопив дитину, вибіг на балкон та погрожував викинути її з вікна”, – розповіли в поліції.


Правоохоронці та небайдужі громадяни врятували дівчинку. У подальшому поліцейські затримали горе-батька, 1977 року народження. 

Ювенальні поліцейські спільно зі службою у справах дітей та сім’ї вилучили дівчинку з родини. Через неналежне виконання обов’язків по догляду за дитиною службою у справах дітей та сім’ї вирішується питання щодо позбавлення батьків батьківських прав.

Святошинським управлінням поліції розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 126-1 – домашнє насильство, ч. 1 ст. 127 – катування, ч. 1 ст. 129 – погроза вбивством Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру. Санкція найбільш тяжкої статті передбачає ув’язнення від 3 до 6 років.


Нагадаємо, вчора, 8 січня, у Святошинському районі Києва, на вулиці Якуба Коласа, правоохоронці забрали немовля від чоловіка, який погрожував викинути дитину з балкону. Наразі дівчинка знаходиться під наглядом лікарів. 


Читайте: У столиці правоохоронці вилучать 3-місячну дівчинку з родини, батько якої погрожував викинути її з балкону


Фото: ГУ Нацполіції в Києві

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4