У Києві пройде благодійний захід – історичне ралі “Українська легенда”

У Києві пройде благодійний захід – історичне ралі “Українська легенда”

24 серпня Київський Міський АвтоМото Клуб (КМАМК) проведе у столиці ралі на історичних автомобілях “Українська легенда”. Захід спрямовано на об’єднання ретро авто/мото спільноти задля допомоги українським військовим.

Про це KВ стало відомо з пресрелізу організаторів.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Збираємо на “пташок” для ЗСУ (Вч А4742, батальон 411 ОБ БпАК). Мета збору – придбання DJI Mavic 3 – 95 500 грн, DJI Mavic 3E – 123 500 грн, DJI Mavic 3 Fly More Combo – 117 500 грн, DJI Mavic 3T – 238 000 грн, Autel EVO Max 4T – 360 000 грн. Ціль – 934 500 тис.грн.”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається. що у благодійному пробігу можуть брати участь автомобілі випущені виключно до 1998 року, вони поділятимуться на дві групи: Sport та Vintage, які, в свою чергу, будуть розділені на класи за роком випуску та об’ємом двигуна. Є і окремий клас для ретро мото, ми запрошуємо учасників на своїх “конях” до 1998 року випуску.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Рух учасників буде проходити вулицями міста за маршрутом та тільки в рамках правил дорожнього руху.

“Не чекайте на шалені швидкості та гуркіт моторів, ефектні дріфти та боротьбу за долі секунди. Головна ідея – красиво і з задоволенням проїхати від старту до фінішу”, – йдеться у повідомленні.

Для гостей благодійного заходу, буде організовано ретро-таксі, де кожен відвідувач, за донат, може проїхати маршрутом історичного ралі.

Також усіх бажаючих запрошують взяти участь у конкурсі “Міс та Містер Елеганція” та патріотичної народної пісні – “Народний самоспів”. Найкращі образи та голоси будуть відмічені подарунками від організаторів.

Реєструвати авто для участі необхідно за посиланням https://forms.gle/CbsNFqP4x3eTsp4a6.

  • Зустріч учасників – 24 серпня (четвер), 10:00, пам’ятник Засновникам Києва.
  • Старт пробігу – 14:00.
  • Благодійний внесок за участь – 1000 грн
  • Фініш пробігу – Культурно-мистецький комплекс “Співоче поле”.

Зазначається, що цим благодійним пробігом КМАМК започаткує традиційне історичне ралі “Українська легенда”, яке, після перемоги, організатори планують проводити в Україні щороку. 

Фото: організаторів

КиївВлада

Автор:
Олексій Вєтров
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4