У Києві в 2023 році було замінено понад 60 км трубопроводів теплових мереж

Впродовж 2023 року у всіх районах Києва загалом було замінено понад 60 км трубопроводів різного діаметру. Водночас кількість аварій на теплових мережах цієї зими порівняно з минулою зменшилась на 15%.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Як зауважив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, враховуючи рівень зношеності теплових мереж міста, аварії під час опалювального сезону виникали й усувались у поточному режимі. 

“Але важливо те, що їх було менше. Це результат підготовчої роботи в міжсезоння: проведення гідравлічних випробувань, планової заміни найбільш зношених ділянок трубопроводів на основі ретельної діагностики”, – зазначив він.

Заступник голови КМДА  додав, що загалом у всіх районах міста у 2023 році замінено понад 60 км трубопроводів різного діаметру. Їх визначали на основі аналізу інформації про кількість пошкоджень, що відбувались на трубопроводах упродовж останніх років експлуатації, та з урахуванням терміну експлуатації труб.

Нагадаємо, опалювальний сезон у столиці завершили 28 березня. Процес відключення житла від тепла розпочався раніше, ніж зазвичай, через потепління. Водночас бюджетні установи, у тому числі лікарні та школи припиняють опалювальний сезон в “ручному режимі”, виходячи з волі керівників тих установ.

Читайте: Війна – не мир: у Київраді затвердили звіт про виконання Стратегію розвитку міста в 2023 році

Фото: КМДА

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
Підкуп експертів і тиск на свідків: керівнику “Київмедспецтрансу” загрожує до 12 років позбавлення волі
09:00 Директору КО “Київмедспецтранс” Віталію Безносюку (на колажі) загрожує до 12 років позбавлення волі за низку корупційних правопорушень. Наразі він є офіційним підозрюваним в…
QlU7mDx4