У Києві через заяви про можливий російський удар евакуюють дві лікарні

Евакуюють дві лікарні

У Києві розпочали термінову евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Заходи проводять після поширення в інтернет-медіа відео, де анонсовано російський удар по цих медустановах.

Про це, як передає КВ, йдеться в повідомленні Київської міської державної адміністрації (КМДА).

“…в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. І що, нібито, в цих лікарнях перебувають військові”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що задля убезпечення хворих дітей, їхніх батьків і медичного персоналу, робиться усе можливе, аби перевезти пацієнтів та медиків в інші медзаклади столиці.

У КМДА зауважили, що повідомлення про перебування у цих лікарнях військових “це абсолютна брехня і провокація ворога, яку він намагається використати для удару по соціальній інфраструктурі столиці”.

Місто також звернулося до СБУ, Міністерства охорони здоров’я за допомогою та поінформувало про заходи, які вживає для збереження життя й здоров’я пацієнтів і персоналу лікарень.

Читайте: На Дніпропетровщині внаслідок ракетної атаки померла 14-річна дівчинка, одну дитину таки вдалося врятувати

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Аудитори КМДА зафіксували махінації при закупівлях “Київпастрансом” залізничного обладнання
09:00 Аудитори Київської міськдержадміністрації (КМДА) перевірили закупівлю залізничного обладнання для трамвайного сполучення на загальну суму 131,4 млн гривень, які минулоріч здійснювало КП “Київпастранс”. За…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачали Студеники
09:00 Протягом квітня 2024 року бюджетні замовники села Студеники, що на Бориспільщині, зробили замовлень на 3,52 млн гривень. Найбільшою покупкою став автомобіль Renault Duster…
“Корупційні системи”: Нацполіція вважає, що КМДА та КП “Інформатика” загрожують національній безпеці України
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти розтрати коштів посадовцями КП “Інформатика” при здійсненні закупівель обладнання для систем відеоспостереження та керування зовнішнім освітленням. Слідчі переконані, що…
QlU7mDx4