У Києві вирішили продати з аукціону майно ДП «Діпроверф»

У Києві вирішили продати з аукціону майно ДП «Діпроверф»

Регіональне відділення Фонду держмайна виставило на продаж майновий комплекс державного підприємства «Діпроверф». Актив, розташований у Солом’янському районі столиці, ФДМУ оцінив для початку в 15 млн гривень.

Про це КВ дізналася з повідомлення на Офіційному порталі Києва.

“4 липня (2024 року – КВ) Регіональне відділення ФДМУ по місту Києву запрошує взяти участь в онлайн-аукціоні з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Діпроверф». Актив розташований за адресою: м. Київ, вул. Преображенська, 25 у Солом’янському районі столиці. Основним видом діяльності, відповідно до Статуту є: діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах. Об’єкт включає 18 зареєстрованих одиниць нерухомого майна та інфраструктури (виробничі, інженерні, та інші господарські споруди), 4 одиниці транспортних засобів”, – сказано в повідомленні.

Вказується, що 

  • “загальна площа земельних ділянок: 0,5495 га (земельна ділянка орендується ДП «Діпроверф» на підставі договору оренди від 21.03.2005 року, термін дії – 25 років).
  • Місце розташування земельної ділянки визначено на перетині вулиць Максима Кривоноса, Преображенської, Софії Галечко та Братів Зерових.
  • Загальна площа будівель та споруд: 17238,75 м²;
  • Кількість працівників (на 31.03.2024 р.): 12 осіб.;
  • Стартова ціна : 15 009 576 грн”.

Умови торгів такі, що “покупець єдиного майнового комплексу зобов’язаний протягом шести місяців від дати переходу права власності забезпечити:

  • погашення боргів із заробітної плати та перед бюджетом у розмірі, що складеться на день переходу права власності на єдиний майновий комплекс (у разі наявності такої заборгованості).
  • недопущення звільнення працівників приватизованого підприємства з ініціативи покупця чи уповноваженого ним органу від дати переходу права власності на єдиний майновий комплекс”.

Читайте: Столичний готель “Україна” затвердили до переліку великої приватизації

Фото: Прозорро.Продажі

КиївВлада

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
БЕБ заблокувало розчистку озера Синє в Києві
БЕБ заблокувало розчистку озера Синє в Києві
16:45 Не встиг БЕБ скасувати тендер, як "Плесо" знову оголошує процедуру пошуку підрядника по розчистці озера Синє.
Справи насущні: скільки та на що у травні 2024-го витрачали Чабани
Справи насущні: скільки та на що у травні 2024-го витрачали Чабани
09:00 Протягом травня селищною владою Чабанів Фастівського району через Prozorro було зроблено замовлень рівно на 3 млн гривень. Одну третину цієї суми спрямували на…
Дрони для фронту: як, за скільки і які громади Київщини озброюють ЗСУ
Дрони для фронту: як, за скільки і які громади Київщини озброюють ЗСУ
09:00 З початку 2024 року громади Київщини активно закуповують безпілотні літальні апарати, дрони та квадрокоптери для потреб ЗСУ. Майже за пів року 24 громади…
Banner
QlU7mDx4