У Київській області через технологічне порушення знеструмлено майже 3,9 тисячі абонентів, – Міненерго

У Київській області через технологічне порушення знеструмлено майже 3,9 тисячі абонентів, - Міненерго

В Україні через бойові дії та технологічні причини є знеструмлення споживачів у семи областях. Зокрема у Київській області внаслідок технологічних порушень без світла залишились майже 3,9 тисячі абонентів.

Про це, як передає КВ, йдеться в повідомленні Міністерства енергетики України.

Згідно з повідомленням, у Київській області внаслідок технологічних порушень знеструмлено 3890 абонентів.

Також у Харківській області внаслідок бойових дій без світла станом на ранок перебували 40,8 тисячі абонентів у 107 населених пунктах. Заживлення споживачів триває.

У Запорізькій області у зв’язку з технологічними причинами без світла були 719 абонентів. На цей час усі заживлені. Через бойові дії електропостачання немає у 3731 абонента у 51 населеному пункті.

У Кіровоградській області у зв’язку з технологічними причинами на ранок залишаються знеструмленими 612 споживачів у чотирьох населених пунктах.

У Сумській області енергетики заживили 77 абонентів, у яких зникло світло через бойові дії. У зв’язку з технологічними причинами на ранок відключені 198 абонентів у двох населених пунктах регіону. Знеструмленими залишаються 4446 точок обліку у 72 населених пунктах, з них через ворожі обстріли – 4268 абонентів.

У Херсонській області енергетики заживили дві повітряні лінії, знеструмлені з моменту визволення регіону. Без електропостачання залишаються 25,8 тис. абонентів у 45 населених пунктах. У Херсоні внаслідок бойових дій без світла 2840 споживачів.

У Чернігівській області через падіння дерева на повітряну лінію знеструмлені 72 абоненти. Внаслідок бойових дій електропостачання немає у 1510 абонентів у 25 населених пунктах.

Нагадаємо,  у суботу, 15 червня, по всій Україні обленерго будуть застосовувати графіки погодинних відключень з 08:00 до 23:00. Водночас з 16:00 обмеження світла діятимуть для більшої кількості споживачів.

Читайте: У суботу, 15 червня, світло в другій половині дня вимикатимуть у більшої кількості споживачів

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Олександр Попов

Рекомендуємо до перегляду
Заборонена, але представлена: на Київщині 102 депутати діють від партії “Наш край”
Заборонена, але представлена: на Київщині 102 депутати діють від партії “Наш край”
10:00 Восьмий апеляційний адміністративний суд заборонив діяльність політичної партії “Наш край” за  підривну діяльність певних її членів та проросійську позицію. Все майно, кошти та…
Не догледіли: історія обстежень та ремонтів обваленого Повітрофлотського шляхопроводу
Не догледіли: історія обстежень та ремонтів обваленого Повітрофлотського шляхопроводу
15:00 Життя столиці продовжує вражати своєю різнобарвністю: поки в одному його районі відкривають новий пішохідний міст, в іншому – на очах розсипається старий занедбаний…
Ризики прозорості: Київрада ввела нові правила вуличної торгівлі
Ризики прозорості: Київрада ввела нові правила вуличної торгівлі
09:00 Київрада зробила “фінальний акорд” у питанні реформування сфери вуличної торгівлі. Після створення у квітні 2024 року комунального підприємства (КП) “Київ.Прозоро”, яке має монопольно…
Banner
QlU7mDx4