У Святопетрівському Києво-Святошинського району Київщини вшанували українських добровольців

У Святопетрівському Києво-Святошинського району Київщини вшанували українських добровольців

Сьогодні, 14 березня 2020 року, у селі Святопетрівське Києво-Святошинського району Київщини відбулися пам’ятні заходи до Дня українського добровольця, в яких взяло участь керівництво та депутати Києво-Святошинської районної ради, ветерани АТО/ООС, добровольці та члени їх сімей, мешканці села.

Про це KV повідомили в прес-службі Києво-Святошинської райради. 

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Учасники пам’ятних заходів поклали квіти до пам’ятника Українському добровольцю та вшанували хвилиною мовчання тих, хто віддав своє життя за незалежність.

“Ми зобов’язані пам’ятати та вшановувати українських добровольців: і тих, хто стояв на Майдані, і тих, хто ціною власного життя боронив та продовжує захищати нашу країну від агресії на Сході. Адже країна, яка забуває свою історію, не має майбутнього. Завдячуючи українським добровольцям агресор був зупинений у своїх намірах захопити всю територію країни, а ми можемо жити під мирним небом”, – зазначив голова Києво-Святошинської районної ради Дмитро Гусятинський.

До Дня українського добровольця були приурочені також показові виступи місцевих спортсменів, які відбулися на базі місцевого спортивно-патріотичного клубу “Доброволець”.

Голова районної ради Дмитро Гусятинський з нагоди Дня українського добровольця та до річниці заснування спортивно-патриотичного комплексу “Доброволець” нагородив відзнакою Києво-Святошинської ради представників громадських організацій та спортсменів.

“Дякуємо усім причетним до добровольчого руху за нашу незалежність, мирне небо, вільну від агресора Україну. Подвиг усіх, хто брав участь у захисті кордонів нашої держави, загиблих героїв завжди буде цінуватися як нами, так і нащадками”, – зазначив депутат Києво-Святошинської районної ради Олександр Тигов під час виступу перед присутніми.

Нагадаємо, що 14 березня в Україні відзначають День добровольця. Відповідну постанову було прийнято Верховною Радою на засіданні 17 січня 2017 року.

Фото: Києво-Святошинська райрада.

КиевVласть

Автор:
Олексій Вєтров
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4