У Вишневому в ЖК «Атмосфера» та «Atmosfera Life» будують сучасне протирадіаційне укриття

У Вишневому в ЖК «Атмосфера» та «Atmosfera Life» будують сучасне протирадіаційне укриття

Сучасне укриття площею 350 квадратних метрів з’явиться у сучасних житлових комплексах «Атмосфера» та «Атмосфера Life», що у Вишневому. Розташовується укриття у будинку №5 та складається з багатофункціонального комплексу приміщень, обладнаного згідно з усіма сучасними вимогами. Забудовник, ІГ «MOLODIST», заявляє, що укриття буде доступним з будь-якого будинку комплексів і слугуватиме захисту в разі надзвичайних ситуацій, включно з захистом від іонізуючого випромінювання.

На правах реклами

Про це КВ дізналася з повідомлення пресслужби ІГ «MOLODIST».

“Входи до укриття запроектовані згідно з чинними будівельним нормам та з дотриманням норм по інклюзивності. Це будуть тунелі з поворотами 90 градусів доступ до яких буде обладнано пандусами, тактильними елементами на сходах та перилах і т.д. Це конструктивно-планувальне рішення забезпечить необхідний захист від іонізуючого випромінювання у разі радіоактивного забруднення місцевості та захист від дії засобів звичайного ураження та виключатиме можливість їх прямого потрапляння у приміщення. Висота приміщень складає – 2,5 м, що забезпечить комфортне перебування в них”, – йдеться в повідомленні. 

Також додається, що окрім безпосередньо самого укриття, де перебуватимуть мешканці під час повітряних тривог, передбачені наступні приміщення: медичний пункт, приміщення для зберігання води та харчів, кімната для тимчасового перебування домашніх тварин, розділені санвузли, в тому числі для маломобільних груп населення, душові кімнати, склад брудного одягу.

“В разі відсутності електричної енергії, життєдіяльність буде забезпечено за допомогою генератора. Всі приміщення будуть обладнані системами вентиляції, протипожежним захистом та мережею “Інтернет”. Будівництво укриття – це важливий крок для забезпечення безпеки та комфорту мешканців житлового комплексу «Атмосфера» та «Atmosfera Life»”, – додається у повідомленні. 

«Сьогодні українці обирають житло не лише за красою, але й за безпекою. Окрім естетичних факторів, таких як планування, площа та локація, тепер важливою вимогою стало наявність укриття», – коментують в ІГ «MOLODIST». 

Довідка: житлові комплекси  ЖК «Атмосфера» та ЖК «Atmosfera Life» розташовані поруч в самому центрі Вишневого, що в 3 км від Києва. Для зручності мешканців, на першому поверсі у будинку 2 ЖК «Атмосфера» вже відкрилися Rozetka, Нова пошта, а через дорогу від будинку супермаркет Сільпо. 

Вагомою перевагою є двір-парк, де можна провести час із рідними та друзями на свіжому повітрі, недалеко від помешкання. Також поруч із комплексом зупинка громадського транспорту, ринок, магазини, банки, кафе, аптеки, поліклініка, школа та дитячий садок. 

“Обрати планування та отримати необхідну інформацію Вам допоможуть фахівці відділу операцій з нерухомістю ІГ «MOLODIST», що розташований за адресою: м.Вишневе, вул. Європейська, 32, тел. +38 098 487 20 20”, – резюмували в пресслужбі.

Читайте: Ржищевская община потратила 1,7 млн ​​гривен на 10 дронов

Фото: пресслужба

КиївВлада

Вероніка Злацька

 

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
ДБР розслідує скандальне будівництво апартамент-готелю на столичному Звіринцю
ДБР розслідує скандальне будівництво апартамент-готелю на столичному Звіринцю
09:00 ДБР розслідує факти можливих порушень законодавства при будівництві “апартамент-готелю” на вул. Курганівській (місцевість Звіринець, Печерський район). Наразі слідчі встановили, що ця забудова здійснюється…
Вартість будівництва укриття столичної гімназії “Нивки” зросла вдвічі
Вартість будівництва укриття столичної гімназії “Нивки” зросла вдвічі
09:00 Київ продовжує працювати над забезпеченням навчальних закладів укриттями, але не завжди заявлені плани співвідносяться із наявним фінансуванням. Нещодавно освітнє управління Шевченківського району столиці…
На Київщині відкрили перше в Україні інклюзивне містечко для ветеранів “Квіт калини”
На Київщині відкрили перше в Україні інклюзивне містечко для ветеранів “Квіт калини”
17:10 У неділю 25 серпня на Васильківщині відкрили перше в Україні інклюзивне містечко для ветеранів, що отримали суттєві поранення “Квіт калини”. 45 сімей отримали…
Banner
QlU7mDx4