У Яготинській громаді оголошено конкурс на кращий туристичний логотип

На Яготинщині оголошено конкурс на визначення кращої концепції туристичного логотипу громади. Автор кращої емблеми та гасла отримує диплом та цінний подарунок.

Про це KВ стало відомо з публікації Яготинської міської ради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Конкурсні роботи повинні відповідати меті конкурсу, бути оригінальними за ідеєю та змістом, лаконічними за формою, містити емблему та гасло, сформульоване українською і англійською мовами, а також опис з обґрунтуванням змісту логотипу та ключової ідеї. Логотип має бути розроблений в 2-х варіантах: кольорове зображення на білому тлі та чорно-біле зображення на білому тлі”, – йдеться у повідомленні.

До самої роботи необхідно подати заяву з відомостями про автора, а саме ПІБ, місце роботи, або навчання та адресу, а також письмову згоду на передачу громаді в особі організатора конкурсу – виконавчого комітету Яготинської міської ради – права інтелектуальної власності і дозвіл на вільне використання його в рекламно-інформаційних та промоційних цілях на безоплатній основі.

Конкурсні роботи повинні супроводжуватися письмовою заявою, що у разі перемоги автор згоден на передачу громаді в особі організатора конкурсу – виконавчого комітету Яготинської міської ради – права інтелектуальної власності і дає дозвіл на вільне використання його в рекламно-інформаційних та промоційних цілях на безоплатній основі. Проєкти з позначкою “Конкурс на створення туристичного логотипу Яготинської міської територіальної громади” чекатимуть за електронною адресою jagotyn-vkt@ukr.net,  або у Відділы культури, туризму та релігій Яготинської міської ради. 

Подати заявку та конкурсні роботи можна до 9 червня. 

Як раніше писала KВ, Київщина – лідер серед регіонів у створенні додаткових місць в дитячих садках. Протягом 2023 року в області створено понад 2,5 тисячі таких місць.

Читайте: Руслан Кравченко: Київщина торік створила 2,5 тис. додаткових місць в дитсадках

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Автор:
Анастасія Олійник
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Нацгвардія України: до Перемоги та після Перемоги
14:37 Розглядаючи перспективу служби в Національній гвардії України, важливо пам’ятати, що це не лише правоохоронна силова структура, але й нагода стати частиною великого братства…
До кінця 2024 року “Інтергал-Буд” планує ввести в експлуатацію ще 200 тисяч квадратних метрів житла, – комерційна директорка Анна Лаєвська
10:00 Основні гравці столичного будівельного ринку попри війну бачать у 2024 році можливості для розвитку. Основні надії покладаються на житлову нерухомість, обережний оптимізм –…
Справи насущні: скільки та на що у березні 2024-го витрачав Макарів
12:00 Зробили замовлень на понад 20 млн гривень
QlU7mDx4