У ЖК “Нивки-Парк” введено в експлуатацію будинок № 11, – “Інтергал-Буд”

У ЖК “Нивки-Парк” введено в експлуатацію будинок № 11, - “Інтергал-Буд”

Будівельна компанія “Інтергал-Буд” повідомила про завершення будівництва будинку №11 в житловому комплексі “Нивки-Парк”. Компанія одержала відповідний сертифікат про введення об’єкта в експлуатацію.


Про це KВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Маємо хороші новини та чергове підтвердження невпинної роботи будівельної компанії “Інтергал-Буд” – будинок № 11 житлового комплексу “Нивки-Парк” отримав сертифікат про введення в експлуатацію. Вітаємо майбутніх мешканців з наближенням заселення у нові, затишні оселі”, – йдеться у повідомленні.


У компанії зауважили, що додаткову інформацію щодо наявності готових квартир на продаж можна дізнатися, звернувшись до відділу продажів ЖК за телефоном: +38 (044) 392-30-57.


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Довідка KВ: Житловий комплекс “Нивки-Парк” – ідеальне місце для тих, хто полюбляє затишок паркової зони, веде активний спосіб життя та цінує свій час, аби не витрачати його на довгу дорогу до роботи. Комплекс розташований у трьох хвилинах від метро та Берестейського проспекту, через дорогу від парку “Нивки”, що дозволяє його мешканцям вдало поєднувати динамічне життя у мегаполісі та спокійний відпочинок.


Нагадаємо, що аналітичний центр “Вибір Країни” назвав житловий комплекс “Нивки-Парк” від будівельної компанії “Інтергал-Буд” найкращим з-поміж ЖК комфорт-класу в Києві на 2023 рік, що будуються. Цей комплекс вирізняється вдалою локацією, продуманою інфраструктурою, доступними цінами та високою якістю будівництва. Розташований він у зручному місці – поруч від метро та парку “Нивки”, ідеально підходячи для тих, хто цінує комфорт та активний спосіб життя в мегаполісі.


Читайте: При Конфедерації будівельників України створили комітет девелопменту

Фото: сайт компанії.

КиївВлада

Автор:
Вероника Злацька
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4