“Українська команда” передала переселенцям, малозабезпеченим та багатодітним родинам 40 тонн продуктів – Криштафович

“Українська команда” передала переселенцям, малозабезпеченим та багатодітним родинам 40 тонн продуктів - Криштафович

Волонтерський штаб “Українська команда” відправив у регіони 40 000 кілограмів продуктів харчування для медичних та освітніх закладів, а також для соціально вразливих верств населення.


Про це KВ стало відомо з повідомлення на Facebook-сторінці штабу.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 


“Майже 40 тисяч кілограмів продуктів харчування передала в регіони “Українська команда” для переселенців, багатодітних родин, малозабезпечених українців, а також медичних та освітніх закладів. Цей вантаж допомогли доправити в Україну наші європейські партнери з Doc4Ukraine. “Українська команда” з самого початку повномасштабного російського вторгнення допомагає людям, які постраждали від війни. Тим, кого рашисти позбавили домівок, роботи, здоров’я. І хто сьогодні потребує нашої з вами допомоги. Підтримуємо один одного! Разом обов’язково переможемо! Вже перемагаємо!” – наголосив волонтер “Української команди” Орест Криштафович.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм


Він зазначив, що понад 13 тонн замороженої курятини вже отримали медичні заклади Тернопільської області, а також переселенці та інші вразливі групи населення регіону. Ще 13 тонн курятини відправлено на Житомирщину. Вантаж буде передано до закладів соціальної сфери, а також багатодітним сім’ям, малозабезпеченим та іншим громадянам, які потребують допомоги.

<a href="http://”>


Майже 11 тонн заморожених продуктів харчування зараз отримують переселенці та малозабезпечені мешканці Вінничини, а також лікарні та навчальні заклади регіону. Крім того, більш ніж 2 тонни замороженої м’ясної продукції волонтери роздали внутрішньо переміщеним особам та іншим соціально незахищеним групам людей у Волинській області.


Раніше повідомлялося, що після підриву росіянами Каховської ГЕС “Українська команда” привезла на затоплену Херсонщину 20 тонн гуманітарної допомоги. А загалом з початку широкомасштабного вторгнення “Українська команда” доставила мільйон кілограмів допомоги для 200 тисяч військових та цивільних українців, які постраждали від війни. Загальна вартість цієї допомоги перевищує 200 мільйонів гривень.

Фото: лого “Української команди”

КиївВлада

Автор:
Олексій Алтинов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4