“Укрпошта” анонсувала випуск нової марки – “Гвардія Наступу”

“Укрпошта” анонсувала випуск нової марки - “Гвардія Наступу”

9 травня “Укрпошта” планує запустити випуск нової марки – “Гвардія Наступу”. До цієї серії також увійдуть марки, присвячені Службі безпеки України (СБУ) та Головному управлінню розвідки (ГУР). 

Про це KВ стало відомо з повідомлення в телеграм-каналі гендиректора Укрпошти Ігоря Смілянського.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Друзі, як вчора сказав Президент, Москву і путіна ми не атакували. Але як там красиво палало і над Кремлем, і в їх соцмережах. Тому попри те, що марка з палаючим Кремлем ще попереду, ми робимо все, щоб підтримати цей “вогник позитиву”. І тому Укрпошта оголошує 9 травня 2023 року випуск нової марки – “Гвардія Наступу”. Ні на що не натякаєм, просто марки випускаєм або, використовуючи спортивну термінологію: замість “бессмертного полка” грає Гвардія Наступу, – повідомив Ігор Смілянський. 


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм


Смілянський зазначив, що в цю серію увійдуть марки, присвячені СБУ та ГУР, але дати та місце випуску цих марок оголосять пізніше. 


“Сьогодні відкриваємо передзамовлення, бо марка особлива.І що круто: ваші донати, які 4-9 травня будуть зібрані під час оформлення передзамовлення в Поштовому маркеті Укрпошти, ми направимо на допомогу спецпідрозділів “Гвардії наступу”. Тобто і себе можна потішити, і в контрнаступі взяти безпосередню участь”, – додав Смілянський. 


Нагадаємо, 4 квітня, “Укрпошта” випустила нову марку. Цього разу вона була присвячена переможцям “Євробачення-2022” гурту Kalush Orchestra.


Читайте: “Укрпошта” презентує нову марку з Kalush Orchestra 

Фото: телеграм-канал Ігоря Смілянського

КиївВлада

Автор:
Павло Башинський
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4