В 4 населених пунктах Київщини в 2020 році повинні побудувати амбулаторії (список)

В 4 населених пунктах Київщини в 2020 році повинні побудувати амбулаторії (список)

У 2020 році на Київщині повинні побудувати чотири амбулаторії первинної медичної допомоги. У березні перший з цих медзакладів з’явитися у селі Кожанка. До кінця жовтня нова амбулаторія повинна відкрити свої двері для мешканців Борисполя. А до кінця поточного року за планом завершать будівництво аналогічних закладів у селі Мироцьке та смт Пісківка. 

Як стало відомо KV з оголошень електронної системи державних закупівель ProZorro, в листопаді і грудні 2019 року органи місцевої влади та Київська облдержадміністрація  (КОДА) уклали чотири договори на будівництво амбулаторій первинної медичної допомоги і загальної практики сімейної медицини.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Медзаклади планують побудувати на Київщині в Борисполі, смт Пісківка і селах Мироцьке та Кожанка.

Предмет договору

Населений пункт, адреса

Замовник

Підрядник

Вартість договору

Термін виконання робіт

Будівництво амбулаторії первинної медичної допомоги

вул. Центральна, 6-А в селі Мироцьке (Києво-Святошинський район)

Департамент регіонального розвитку КОДА

ТОВ “АМК Рем-Буд” (*)

7,28 млн гривень

кінець грудня 2020 року

Будівництво амбулаторії первинної медичної допомоги

вул. Шевченко, 6 в селі Кожанка (Фастівський район)

КНП “Фастівський центр первинної медико-санітарної допомоги” (**)

ТОВ “С.В.С Груп” (***)

1,87 млн ​​гривень

кінець березня 2020 року

Будівництво амбулаторії первинної медичної допомоги

вул. Шевченка в смт. Пісківка (Бородянський район)

Департамент регіонального розвитку КОДА

ТОВ “АМК Рем-Буд”

5,58 млн гривень

кінець грудня 2020 року

Будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини

вул. Київський Шлях, 158-б в Борисполі

Управлінням капітального будівництва Бориспільської міської ради

ПрАТ “Агробудмеханізація” (****)

12,77 млн ​​гривень

кінець жовтня 2020 року

За умовами договорів, підрядники повинні будуть виконати загальнобудівельні роботи, облаштувати системи водопроводу, каналізації, вентиляції, кондиціонування, блискавкозахисту, пожежної та охоронної сигналізації. А також виконати електромонтажні роботи і благоустрій території.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “АМК Рем-Буд” зареєстровано в 2012 році в селі Синяк Вишгородського району. Розмір статутного капіталу компанії складає 1 тис. гривень. Її засновником і незмінним керівником є ​​Андрій Куковенко – депутат Синяківської сільради Вишгородського району від партії “Наш край”.

В результаті участі в публічних закупівлях “АМК Рем-Буд” отримало 116 підрядів на загальну суму 505,48 млн гривень. З них – 130,37 млн ​​гривень компанія отримала за договорами з Департаментом регіонального розвитку КОДА (дані Clarity Project).

ТОВ “С.В.С. Груп” було зареєстровано у 2010 році. Засновники – Сергій Роздобудько (50%) (директор) і Віктор Карпенко (50%). Розмір статутного капіталу – 3,6 тис. гривень. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель.

За результатами участі у публічних закупівлях ТОВ “С.В.С. Груп” уклало 40 договорів на загальну суму 77,97 млн ​​гривень. Найбільшим його замовником є ​​Департамент регіонального розвитку і житлово-комунального господарства КОДА.

ПрАТ Агробудмеханізація” існує з 1996 року. Власники найбільших пакетів акцій – Володимир (83,16%) та Ігор (11,96%) Шалімови. Статутний фонд компанії складає 422,2 тис. гривень. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових приміщень. Фірма володіє зареєстрованою торговою маркою “АгроБудМех”.

Володимир та Ігор Шалімови – діючі депутати Бориспільської міськради від партії “Наш край”. У 2015 році Володимир Шалімов балотувався до Київської облради від цієї партії, однак не пройшов. Також відомо, що Володимир Шалімов з 2002 по 2006 рік був на громадських засадах помічником нардепа-комуніста IV скликання Вадима Литвина. 

ПрАТ “Агробудмеханізація” бере участь в публічних закупівлях з 2007 року. За 12 років компанія уклала 15 договорів з бюджетними організаціями на суму 368,4 млн гривень (з урахуванням нинішнього тендеру). З них 233,6 млн гривень – за договорами з Софіївсько-Борщагівською сільрадою і 130,82 млн гривень – Управлінням капітального будівництва Бориспільської міськради.

Нагадаємо, до кінця 2019 року амбулаторії первинної медико-санітарної допомоги повинні були побудувати в селах Луб’янка, Мотовилівка, Переяславське, Прістоми, Шамраївка, Пустоваровка, Іванівка, Красилівка, а також в Рудому Селі, смт Макарів та місті Ржищів на Київщині.

Читайте: До кінця року в 12 населених пунктах Київщини планують побудувати амбулаторії (список)

Тимчасово виконуючим обов’язки директора Департаменту регіонального розвитку КОДА є Валерій Кравчук. Управління капітального будівництва Бориспільської міськради очолює Володимир Тимошенко. Мер Борисполя – Анатолій Федорчук. КНП “Фастівський центр первинної медико-санітарної допомоги” керує Володимир Головань. Мер Фастова – Михайло Нетяжук.

* ТОВ “АМК Рем-Буд” (Код ЄДРПОУ: 38256839)

** КНП “Фастівський центр первинної медико-санітарної допомоги” (Код ЄДРПОУ: 38036489)

*** ТОВ “С.В.С. Груп” (Код ЄДРПОУ: 37165039)

**** ПАТ “Агробудмеханізація” (Код ЄДРПОУ: 13708491)

Фото: Індустріалка

КиевVласть

Автор:
Инна Арас
Рекомендуємо до перегляду
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
Banner
QlU7mDx4