В Броварській лікарні відремонтують приміщення ангіоневрологічного відділення

В Броварській лікарні відремонтують приміщення ангіоневрологічного відділення

До кінця 2020 року у Броварській багатопрофільній клінічній лікарні відремонтують приміщення ангіоневрологічного відділення на першому поверсі хірургічного корпусу. Відповідні роботи обласна влада замовила у ПП “Союз Регіон”. За майже 12 млн гривень підрядник, крім проведення ремонтних робіт, повинен буде змонтувати та ввести в експлуатацію медичне обладнання.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 28 вересня 2020 року Департамент регіонального розвитку Київської облдержадміністрації (КОДА) уклав договір з ПП “Союз Регіон” (*) на проведення капітального ремонту приміщень ангіоневрологічного відділення хірургічного корпусу 1-го поверху Броварської багатопрофільної клінічної лікарні на вул. Шевченка, 14. Ціна договору склала 11,87 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

До кінця 2020 року “Союз Регіон” повинно виконати ремонтні роботи в коридорі, холі, роздаточній, маніпуляційному кабінеті, кабінеті завідуючого відділенням, старшої медсестри, сестринській, ординаторській, десяти палатах, санітарній кімнаті та санвузлах. Також підряднику необхідно змонтувати та ввести в експлуатацію медичне обладнання.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ПП “Союз Регіон” зареєстровано в 2012 році. Статутний капітал – 100 гривень. Основний вид діяльності – діяльність приватних охоронних служб. Засновник і директор – Володимир Москаленко.

В результаті участі у публічних закупівлях ПП “Союз Регіон” уклало 13 договорів на 19 млн гривень. Найбільший замовник – Комунальне некомерційне підприємство “Броварська багатопрофільна клінічна лікарня” (дані Zакупівлі).

Нагадаємо, до кінця 2021 року до броварського Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю планують прибудувати басейн. Ці роботи обійдуться місту у 37,5 млн гривень.

Читайте: До броварського Центру реабілітації дітей з інвалідністю за 37,5 млн гривень прибудують басейн

Департамент регіонального розвитку КОДА тимчасово очолює Валерій Кравчук. З 17 червня 2020 року посаду голови КОДА обіймає Василь Володін.

* ПП “Союз Регіон” (код ЄДРПОУ: 38374954)

Фото: БККЛ

КиевVласть

Автор:
Інна Арас
Рекомендуємо до перегляду
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
12:00 Нещодавно суд закрив одну зі справ щодо “бюджетних розпилів” при здійсненні реконструкції київського зоопарку у зв’язку із закінченням строків давності та звільнив обвинувачену…
Banner
QlU7mDx4