В ІГ “MOLODIST” розповіли про хід будівництва ЖК “BURGUNDIA 3” у передмісті Києва

В ІГ “MOLODIST” розповіли про хід будівництва ЖК “BURGUNDIA 3” у передмісті Києва

На будівельному майданчику ЖК “BURGUNDIA 3”, що в Ірпені, тривають активні роботи. У липні будівельні бригади працювали над зведенням сучасного житлового комплексу комфорт-класу, зокрема зараз продовжуються загальнобудівельні, монолітні та монтажні роботи.

На правах реклами

Про це повідомляють на офіційному сайті Інвестиційної групи “MOLODIST”.

Так, активно тривають загальнобудівельні роботи у 18 та 19 секції, завершені роботи з улаштування цегляної кладки третього поверху. На 18 секції завершено, а на 19 продовжуються роботи з улаштування монолітного залізобетонного поясу. Вже зараз займаються влаштуванням плит перекриття. На завершальному етапі тривають роботи з влаштування цегляної кладки стін другого поверху 20 секції. Також завершили монтаж балконних плит на зведених поверхах.

Швидкими темпами тривають роботи з влаштування цегляної кладки стін 9 секції, де нещодавно було завершено влаштування фундаменту. На 10 секції проводяться роботи з влаштування монолітного залізобетонного фундаменту будинку.

Вже на 80% виконані роботи з влаштування пішохідних та велодоріжок комплексу.

За словами ІГ, щодня на майданчик у великій кількості завозяться будівельні матеріали: цегла повнотіла, цегла силікатна, цегла червона типу 2НФ, бетон, плити перекриття, розчин, перемички, метал для фундаменту, кладочна сітка, балконні плити.

“Житловий комплекс “BURGUNDIA 3” – це малоповерхова забудова, яка складається з п’яти будинків на 5–7 поверхів. Тут доступні одно- та двокімнатні квартири різних планувань з балконами. Проєкт комплексу передбачає розвинену інфраструктуру. Тут поруч вже є все необхідне в пішій доступності. Зручна локація допоможе легко та швидко дістатися як до центру міста, так і до столиці”, — зазначають у “MOLODIST”.

Нагадаємо, в ЖК “BURGUNDIA 3” від Інвестиційної групи “MOLODIST” наразі будується прогулянкова алея з фонтанами, що стане частиною великого громадського променаду — від вулиці Західної до річки Буча та урочища “Пилипів Потік”.

Променад з фонтанами, що простягається на 1,340 га, стане серцем сучасного мікрорайону, головним місцем відпочинку і релаксації. Простір стане гарним місцем для ранкової пробіжки або прогулянки увечері.

Читайте: В Ірпені з’явиться променад з фонтанами

Фото: Інвестиційна група MOLODIST

КиївВлада

Дарина Полішевська

Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
09:00 У серпні поточного року бюджетні замовники селища Іванків Вишгородського району зробили замовлень майже на 2,7 млн гривень. Майже чверть цих грошей “пішла” на…
Гроші в нікуди та сумнівні демонтажі: аудитори перевірили, як в КМДА контролюють благоустрій
Гроші в нікуди та сумнівні демонтажі: аудитори перевірили, як в КМДА контролюють благоустрій
09:00 Аудитори Київської міськдержадміністрації (КМДА) нещодавно завершили перевірку діяльності Департаменту територіального контролю КМДА (раніше – Департамент міського благоустрою) і КП “Київблагоустрій за період 2021-2023…
Київщина придбала майже дві сотні шкільних автобусів, але чому потреба в них постійно зберігається
Київщина придбала майже дві сотні шкільних автобусів, але чому потреба в них постійно зберігається
09:00 В рамках підготовки до нового навчального року освітній департамент Київської області придбав 41 шкільний автобус за понад 141 млн гривень. Ці кошти зібрали…
Banner
QlU7mDx4