В Ірпені понад тисяча родин отримали ключі від своїх нових квартир

В Ірпені понад тисяча родин отримали ключі від своїх нових квартир

Нещодавно понад тисяча родин отримала ключі від власного житла в Ірпені. Інвестиційна група «MOLODIST» роздала ключі від квартир – уже вкотре під час війни. При цьому саме ця компанія однією з перших на Київщині відновила будівництво попри повномасштабне вторгнення рф в Україну.

На правах реклами

Про те, як трансформувався попит на нове житло та, як компанії «MOLODIST” вдалося стати одним з лідерів будівельного ринку Київщини, КВ обговорила з СЕО ІГ «MOLODIST” Антоном Мирончуком.

Інвестиційна група «MOLODIST» увійшла до десятки найактивніших забудовників Київщини за рейтингом ЛУН. Компанія від початку повномасштабного вторгнення ввела в експлуатацію 116 883 тис. кв. м житла в Київському регіоні, а це – 1816 квартир у чотирьох житлових комплексах («Атмосфера», «Молодість», «Олімп», «Irpin City»), ще 2 920 квартир перебувають на стадії будівництва.

«Ринок первинної нерухомості зараз переживає зміни, як і всі інші сфери української економіки. Проте українці все одно продовжують не просто жити, а й будувати плани на майбутнє. За 2022-2023 роки сформувався відкладений попит на нове житло. Відновлення ринку нерухомості розпочалося у другій половині 2023 року та поступово прямує до довоєнних показників», – розповідає СЕО Інвестиційної групи «MOLODIST» Антон Мирончук.

В Ірпені понад тисяча родин отримали ключі від своїх нових квартир

«Компанія «MOLODIST» ні на день не збавляє темпів своєї роботи. Тож цього року в перший день літа вже понад тисяча родин отримали ключі від своїх нових квартир у житлових комплексах «Молодість» та «Олімп» в Ірпені. Новосели вже розпочали ремонт у своїх квартирах, а бізнес в комерційних приміщеннях. Велика кількість людей вклали кошти у квартири в цих комплексах ще до повномасштабного вторгнення, тому без хвилювань не обійшлося.

«Зведені комплекси перевершили очікування, новосели кажуть, що це «десять з десяти», – каже СЕО Інвестиційної групи «MOLODIST» Антон Мирончук.

Попри повномасштабну війну компанія ІГ «MOLODIST» однією з перших на Київщині відновила будівництво, знаходячи способи та шляхи продовжувати працювати. Минулого року ЖК «Молодість» отримав відзнаку «UKRAINIAN SPECIAL BUILDING AWARDS IBUILD 2023» у номінації «Житловий комплекс 2023». Цей комплекс має дуже вдале місце розташування, адже розташований одразу на виїзді до столиці та має окремий виїзд на Новоірпінську трасу. Тут же поряд набережна, річка, ліс та мальовнича природа.

В Ірпені понад тисяча родин отримали ключі від своїх нових квартир

 Сьогодні велика кількість інвесторів нового житла на Київщині віддає перевагу природі та спокою невеликих міст, в обмін на раніше актуальну мобільність столиці. Беручи до уваги тенденцію переїзду людей з окупованих територій, або ж міст, які розташовані поруч із територією бойових дій, велику роль почала відігравати держава. Кількість людей, які купують житло за державними програмами «єОселя» та «єВідновленя» постійно зростає.

Державні програми «єВідновлення» та «єОселя» — гарний приклад справедливої участі держави у відбудові та розвитку країни, а також підтримки ринку нерухомості. Люди, які отримали житловий сертифікат, самі обирають, куди вони направлять кошти. А з державним іпотечним кредитуванням власне житло для багатьох українців стало не мрією, а реальністю. Ці програми дають можливість розвиватися будівельній сфері та економіці. Це справедливий підхід, на якому мають базуватися і всі майбутні державні програми, вважають в компанії ІГ «MOLODIST».

В Ірпені понад тисяча родин отримали ключі від своїх нових квартир

«Інвестиційна група «MOLODIST» також є активним учасником державних програм «єВідновлення» та «єОселя», а  ЖК «Молодість» — лідер у зацікавленості з боку клієнтів, які купують житло за державними програмами. І не даремно, адже крім вдалого розташування комплекс має багато переваг. Він збудований за концепцією «Місто в місті», тут двір без авто, прогулянкова алея через всю територію, облаштовані зони для відпочинку, спортивні та дитячі майданчики, гарний ландшафтний дизайн, передбачено власний великий паркінг та будівництво дитячого садка», — прокоментував Антон Мирончук.

Українці сьогодні шукають житло, яке б відповідало їх темпу життя, естетичним вподобанням і водночас забезпечувало б всі їх потреби. Поряд має бути все: магазини, аптеки, банкомати, кав’ярні, поштові відділення, салони краси, школи, дитячі садочки, а ще — природа маю бути поряд. Місце для життя та відпочинку з рекреаційною складовою – ось, що шукають.

В Ірпені понад тисяча родин отримали ключі від своїх нових квартир

«Житловий комплекс «Молодість» — це без сумнівів ідеальне місце для комфортного та щасливого життя. За проєктом в комплексі передбачено вісім п’ятиповерхових будинків з ліфтами, об’єднаних спільною ідеєю, інфраструктурою та територією. Поряд з комплексом розташовані набережна, річка Ірпінь та ліс. Тому його мешканці щодня зможуть виходити на прогулянку чи пробіжку, кататися на велосипеді чи роликах, або займатися йогою на свіжому повітрі», — розповідає Антон Мирончук.

Ірпінська міська набережна – це одне з найулюбленіших місць відпочинку мешканців та гостей міста. У будь-яку пору року тут можна провести дозвілля з сім’єю чи друзями. Для цього є все: облаштовані пляжні території та спеціальні місця для рибалок, широка пішохідна зона, велодоріжки, альтанки, столики, мангали, лавки, дитячі майданчики, декілька кафе, оренда велосипедів та байдарок. Також тут є спортивний комплекс тренувальних майданчиків — поля для футболу, баскетболу, волейболу, комплекс для силових тренувань з рингом, а також один з найкращих в Україні скейт-парків. Справжньою родзинкою цього місця є легендарний місток через річку Ірпінь, який веде до лісу.

В Ірпені понад тисяча родин отримали ключі від своїх нових квартир

Інвестиційна група «MOLODIST» — це саме та компанія, яка встановлює вектор розвитку на ринку нерухомості Київського регіону. Адже в коло її інтересів входять не тільки новітні проєкти з будівництва сучасних, зручних, естетично гармонійних житлових комплексів у найкращих локаціях Ірпеня та Вишневого, а й інфраструктурні проєкти, метою яких є зробити життя містян максимально комфортним.

Фото: ІГ «MOLODIST”

КиївВлада
Рекомендуємо до перегляду
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
09:00 Нацполіція розслідує справу щодо розкрадання 1,8 млн гривень столичного бюджету при здійсненні капремонту одного з гуртожитків КП “Київпастранс” на вул. Мрії (раніше мала…
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Banner
QlU7mDx4