В Ірпені відкрили нову поліцейську станцію

В Ірпені відкрили нову поліцейську станцію

Вчора, 11 січня, в Ірпені на Київщині на вулиці Ветеранів Афганістану, 18Б мер Ірпеня Олександр Маркушин разом із начальником Головного управління Нацполіції в Київській області Андрієм Нєбитовим та генеральним директором Police Executive Research Forum (США) Чаком Векслером відкрили нову поліцейську станцію. Відкриття відбулося в рамках проекту “Поліцейський офіцер громади”. 

Про це KВ стало відомо з повідомлення в телеграм-каналі мера Ірпеня Олександра Маркушина


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 


“Сьогодні в Ірпені на вулиці Ветеранів Афганістану, 18Б разом із начальником Головного управління Нацполіції в Київській області Андрієм Нєбитовим та генеральним директором Police Executive Research Forum (США) Чаком Векслером відкрили поліцейську станцію”, – повідомив Маркушин. 


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

За словами Маркушина, на її базі працюватимуть чотири поліцейські офіцери громади – капітани поліції Дмитро Апончук, Євгеній Зелений, Владислав Бобко та Анна Стогній. 


“Вони оперативно реагуватимуть на звернення громадян, контролюватимуть ситуацію в місті, забезпечуватимуть правопорядок. Зі свого боку ми зробили усе, щоб поліцейським офіцерам громади було зручно працювати. Місто надало поліції приміщення, а також за кошти місцевого бюджету ми зробили тут ремонт і придбали потрібні меблі”, – зазначив мер Ірпеня.


Маркушин зазначив, що проект “Поліцейський офіцер громади” – це чудова ініціатива, що максимально скорочує дистанцію між громадою і правоохоронцями. Поліцейський офіцер громади живе в громаді, знає всі її проблемні питання, “слабкі місця”, перебуває на зв’язку з людьми 24/7 і готовий у будь-який момент прийти на допомогу.


Окремо міський голова подякував Міністерству внутрішніх справ України, Нацполіції України, а також правоохоронцям Київщини на чолі з Андрієм Нєбитовим за успішну реалізацію цього проекту. 


Нагадаємо, 14 жовтня 2022 року у Київській області запрацювала ще одна поліцейська станція. Відкриття відбулось в селі Дрозди Білоцерківської територіальної громади. Поліцейський офіцер громади оберігатиме та захищатиме спокій мешканців 12 населених пунктів.


Читайте: На Білоцерківщині відкрили нову поліцейську станцію 

Фото: Телеграм-канал Олександра Маркушина

КиївВлада

Автор:
Павло Башинський
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4