В Обухівській центральній райлікарні капітально відремонтують відділення невідкладної допомоги

В Обухівській центральній райлікарні капітально відремонтують відділення невідкладної допомоги

В Обухівській центральній районній лікарні до середини жовтня 2020 року повинні капітально відремонтувати приміщення відділення невідкладної медичної допомоги. Роботи майже за 6 млн гривень виконає ТОВ “Будівельна компанія “Універсал буд”.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 21 вересня 2020 року комунальне некомерційне підприємство “Обухівська центральна районна лікарня” (*) уклало договір з ТОВ “Будівельна компанія “Універсал буд” (**) на проведення капітального ремонту приміщення відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги лікарні по вул. Каштанова, 52. Ціна договору склала 5,95 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Будівельна компанія “Універсал буд” до 15 жовтня 2020 року повинна утеплити стіни, встановити вікна, двері та ворота, відремонтувати пандус і ганок, виконати внутрішні ремонтні та електромонтажні роботи, облаштувати системи водопроводу, каналізації, опалення, вентиляції, пожежної сигналізації та змонтувати обладнання.

Конкуренцію ТОВ “Будівельна компанія “Універсал буд” в тендері склали ТОВ “ІБК Груп 2014” (***), ТОВ “Науково-виробнича фірма “Термоуніверсал” (****), ТОВ “Жил Сіті Буд” (*****) та ТОВ “Монтажно-будівельна компанія “Будмонтаж” (******).

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Найвигіднішу ціну запропонували “ІБК Груп 2014” та “Термоуніверсал”. Проте пропозицію ТОВ “Науково-виробнича фірма “Термоуніверсал” було відхилено через неповну інформацію у тендерній документації.

ТОВ “ІБК Груп 2014” визнали переможцем торгів, але рішення скасовували, бо ТОВ відмовилося від підписання договору.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Будівельна компанія “Універсал буд” зареєстровано в 2016 році. Статутний капітал – 310 тис. гривень. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель. Засновники – Олександр Подошевський та Дмитро Попов. Директор – Юрій Кириченко.

В результаті участі у публічних закупівлях ТОВ “Будівельна компанія “Універсал буд” уклало тільки один договір на 1,12 млн гривень з відділом освіти, молоді та спорту Обухівської райдержадміністрації на проведення капремонту частини приміщень Трипільської школи (дані Zaкупівлі).

Нагадаємо, що на старті другого етапу медреформи Обухівська центральна районна лікарня опинилася в скрутному становищі: коштів на заробітну плату ледь вистачало, а медикам прогнозували скорочення штату. Місто було готове фінансувати потреби лікарні, але за умови, що район віддасть медзаклад у спільне управління. Натомість, район був готовий на це лише у разі повернення 50% коштів, витрачених на його утримання у минулі періоди.

Читайте: Обухів та район не можуть поділити центральну лікарню

КНП “Обухівська центральна районна лікарня” керує Ігор Біліченко.

* КНП “Обухівська центральна районна лікарня” (код ЄДРПОУ: 01994155)

** ТОВ “Будівельна компанія “Універсал буд” (код ЄДРПОУ: 40630969)

*** ТОВ “ІБК Груп 2014” (код ЄДРПОУ: 39422013)

**** ТОВ “Науково-виробнича фірма “Термоуніверсал” (код ЄДРПОУ: 34788625)

***** ТОВ “Жил Сіті Буд” (код ЄДРПОУ: 40614486)

****** ТОВ “Монтажно-будівельна компанія “Будмонтаж” (код ЄДРПОУ: 42519505)

Фото: Киевский регион

КиевVласть

Автор:
Инна Арас
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4