В трьох корпусах КНУ імені Тараса Шевченка проведуть ремонти

В трьох корпусах КНУ імені Тараса Шевченка проведуть ремонти

У Києві в корпусах КНУ імені Тараса Шевченка запланували ремонти. Зокрема у будівлі фізичного факультету мають відремонтувати каналізацію, на факультеті електроніки та комп’ютерних систем відновлять паркет на 6-му поверсі, роботи вестимуться на просп. Академіка Глушкова, 4-Б. У корпусі філологічного факультету на бульварі Тараса Шевченка 14, готуються до ремонту водостічної системи.

Про це, як передає КВ, йдеться у повідомленнях в електронній системі публічних закупівель Prozorro. 

Зокрема за результатами аукціону ДП Київський національний університет імені Тараса Шевченка визначив ймовірного виконавця робіт з аварійного ремонту внутрішньої каналізації лабораторного корпусу фізичного факультету університету за адресою : м. Київ, просп. Академіка Глушкова, 4-Б.

Єдиний учасник торгів, ТОВ”ТБС-XXI” (#37615610), пропонує виконати ремонт за 269 тис. 994 гривні, що трохи менше очікуваної вартості закупівлі у 270 тис. гривень. Наразі замовник оголосив про намір укласти договір, роботи повинні закінчити до 15 жовтня 2024 року.

На ще одному аукціоні визначили ймовірного надавача послуги з поточного ремонту паркетних покриттів коридору 6 поверху Лабораторного корпусу факультету радіофізики, електроніки та комп’ютерних систем університету за адресою: м. Київ, просп. Академіка Глушкова, 4-Г.

Пропозиція ТОВ “КАПІНВЕСТБУД” (#40075705) також виявилася єдиною на торгах. Виконавець береться надати послуги за 208 тис.522 гривні, що на 1 тис. 104 гривні менше очікуваної вартості закупівлі (209 тис. 626 грн). Після усунення невідповідностей з боку виконавця, очікується укладання угоди.Роботи планують провести до 30 листопада 2024 року.

Наступний аукціон визначив підрядника з аварійного ремонту водостічної системи будівлі Навчально-наукового інституту філології КНУ за адресою : м. Київ, бульвар Тараса Шевченка,14.

ДП Київський національний університет імені Тараса Шевченка вже уклало угоду з ФОП Міщук Микола Миколайович (#2794721795). Виконавець має провести роботи за 97 тис. 016 гривень, строк виконання  – до 30 вересня 2024 року.

Загалом ремонтні роботи обійдуться у 575 тис. 532 гривні.

Що закупила місцева влада Києва та державні установи 2 – 7 вересня дивіться у відео КВ:

Нагадаємо, ДП Київський національний університет імені Тараса Шевченка планує закупити шість видів сиру на суму понад 1,28 млн гривень. Поставка продуктів має бути завершена до кінця року.

Читайте: Справи насущні: скільки та на що у липні 2024-го витрачав Київ

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
15:00 До кінця цього року за результатами тендерів КП “Київавтошляхміст” 20 столичних шляхопроводів, естакад та мостів мають технічно обстежити. За відповідні роботи КП готове…
Дика закупівля: Вишневе віддасть 315 млн гривень за користування когенераційною установкою
Дика закупівля: Вишневе віддасть 315 млн гривень за користування когенераційною установкою
09:00 В останні дні серпня профільне комунальне підприємство міста Вишневе на Київщині оформило оренду за 315 млн гривень однієї когенераційної установки для виробництва тепла…
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
09:00 Столична влада відзвітувалася про виконання у першій половині поточного року бюджету міста-2024 та Програми економічного та соціального розвитку (ПЕСР). Ситуація така, що дохідна…
Banner
QlU7mDx4