В Згурівці за 24,3 млн гривень відремонтують дитсадок

В Згурівці за 24,3 млн гривень відремонтують дитсадок

До кінця 2020 року в смт Згурівка на Київщині повинні капітально відремонтувати дитячий садок по вул. Шевченка, 15. Відповідний договір селищна влада підписала зі столичним ТОВ “Каскад-СД”. За 24,3 млн гривень підрядник відремонтує будівлю та оновить комунікації, а також встановить нове обладнання та озеленить територію.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 16 червня 2020 року Згурівська селищна рада уклала договір з ТОВ “Каскад-СД” (*) на проведення капітального ремонту дитячого садочку по вул. Шевченка, 15 в смт Згурівка Згурівського району Київської області. Ціна договору склала 24,3 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

ТОВ “Каскад-СД” до кінця грудня 2020 року повинно виконати загальнобудівельні та внутрішні оздоблювальні роботи, утеплити фасад, облаштувати системи опалення, вентиляції, водопроводу, каналізації, електроосвітлення, блискавкозахисту, пожежної сигналізації, поставити та встановити обладнання в роздягальню, спальню, ігрову, буфетну, туалети, медичну кімнату, залу для музичних та спортивних занять, кухню, мийну кухонного посуду, комору сухих продуктів, пральню. Також підрядник повинен облаштувати зовнішнє освітлення, вимощення навколо будівлі та огорожі, встановити малі архітектурні форми та озеленити територію.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Конкуренцію ТОВ “Каскад-СД” в тендері склали ТОВ “Буд Пром Лайн” (**) та ТОВ “Українська будівельно-інвестиційна компанія “Укрбудінвест” (****), але їх пропозиції виявилися дорожчими. Після опублікування наміру Згурівської селищної рада укласти договір з “Каскад-СД” конкуренти подали скаргу в Антимонопольний комітет України (АМКУ) щодо неправомірності вибору переможця торгів. Однак в задоволенні скарг було відмовлено.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ООО “Каскад-СД” засноване в 2005 році в Києві. Директор – Володимир Кушнарьов. Засновник – Сергій Шведченко. Основний вид діяльності – інші оздоблювальні роботи. Статутний капітал складає 26,8 тис. гривень.

За результатами участі в публічних закупівлях ТОВ “Каскад-СД” уклало 175 договорів на загальну суму 232,8 млн гривень. Найбільший замовник – Згурівска сільська рада з нинішнім договором (дані Zакупівлі).

Раніше KV повідомляла, що Гірська сільська рада Бориспільського району Київщини знайшла кошти на капремонт дитсадку “Берізка” та вже обрала підрядника. Виконувати роботи буде ПАТ “Бориспільський комбінат будівельних матеріалів”, яке належить депутатам Бориспільської міськради Володимиру і Ігорю Шалімовим та з минулого року будує в селі Гора школу.

Читайте: В селі Гора на Київщині за 17 млн гривень капітально відремонтують дитсадок “Берізка”

Голова Згурівської сільської ради – Павло Ткачук.

* ТОВ “Каскад-СД” (код ЄДРПОУ: 33432911)

** ТОВ “Буд Пром Лайн” (код ЄДРПОУ: 42977983)

*** ТОВ “Українська будівельно-інвестиційна компанія “Укрбудінвест” (код ЄДРПОУ: 32343522)

Фото: Твоє місто

КиевVласть

Автор:
Інна Арас
Рекомендуємо до перегляду
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
09:00 Нацполіція розслідує справу щодо розкрадання 1,8 млн гривень столичного бюджету при здійсненні капремонту одного з гуртожитків КП “Київпастранс” на вул. Мрії (раніше мала…
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Banner
QlU7mDx4