Вирок по вбивству двох дівчат на Подолі: обвинувачений отримав довічне, спільниця – 13 років

Вирок по вбивству двох дівчат на Подолі: обвинувачений отримав довічне, спільниця - 13 років

У Києві суд оголосив обвинувальний вирок двом особам за обвинуваченням у скоєнні умисного вбивства двох дівчат, понівечені тіла яких 4 січня 2020 року виявили у квартирі в Подільському районі.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби Київської міської прокуратури.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

За результатом судового розгляду чоловіка засуджено до довічного позбавлення волі, його спільницю – до 13 років позбавлення волі”, – повідомили в пресслужбі.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно повідомлення, досудове розслідування встановило, що напередодні вбивства підозрювані (чоловік та його спільниця) взяли в оренду на кілька днів однокімнатну квартиру на Подолі, куди запросили нібито для спільного відпочинку двох дівчат 2000 та 2003 років народження. 

У квартирі зловмисники напали на дівчат, оскільки останні мали при собі мобільні телефони, недорогі прикраси та гроші. 

“Під час нападу зловмисники завдали ножем 19–річній дівчині 17 цілеспрямованих ударів в шию та грудну клітину, та не менше 28 цілеспрямованих ударів в шию її 16-річній подрузі. Від отриманих поранень дівчата померли на місці”, – повідомили в прокуратурі.

6 січня 2020 року підозрюваних затримали в Одесі. Крім того, слідством установлено, що 28 грудня 2019 підозрювані здійснили напад на ще одного мешканця столиці.

Наразі обвинувачені перебувають під вартою. 

Нагадаємо, 4 січня 2020 року на вулиці Кирилівській у Подільському районі Києва жінка виявила двох по-звірячому вбитих дівчат у квартирі, яку здала на Новий рік. Жінка здавала квартиру подобово. Востаннє її орендували хлопець та дівчина 31 грудня. Мешканці мали здати її 4 січня, але коли господиня зайшла до квартири, то побачила на балконі в шафі два трупи, що лежали один на одному.

Читайте: У Києві жінка виявила двох жорстоко вбитих дівчат у своїй квартирі, яку здала на Новий рік


Невдовзі поліцейські затримали в Одесі підозрюваних у подвійному вбивстві на столичному Подолі. Чоловіка та жінку за орієнтуванням затримали місцеві поліцейські на залізничному вокзалі.

Читайте: Підозрюваним у жорстокому вбивстві двох дівчат у Києві повідомили про підозру


Фото: Київська міська прокуратура.

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4