Вишгородська РДА закупила ноутбуки і планшети

Вишгородська РДА закупила ноутбуки і планшети

Відділ освіти Вишгородської райдержадміністрації (РДА) замовив 6 ноутбіків та 7 планшетів. Заплатять за них 151 тис. гривень підприємцю Ользі Шевченко. Проте, для кого саме придбана дана техніка – працівників відділу освіти чи навчальних закладів району – не уточнено.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи державних закупівель ProZorro, 6 лютого 2020 року Відділ освіти Вишгородської РДА уклав договір з ФОП “Шевченко Ольга Миколаївна” (*) на закупівлю 13 ноутбуків і планшетів. Вартість угоди склала 151 тис. гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Згідно договору, до кінця лютого 2020 року підрядник повинен поставити:

  • ноутбук Dell Inspiron 3583 – 1 шт. (16 тис. гривень за 1 шт);

  • ноутбук HP 250 G7 1 – 5 шт. (15 тис. гривень за 1 шт);

  • планшет Huawei MediaPad T3 10 ” – 7 шт  (6 тис. гривень за 1 шт).

Техніку потрібно буде доставити за адресою вул. Шевченко, 1 у Вишгороді (там знаходиться Вишгородська РГА). Для чиїх потреб закуповують техніку, в опублікованій документації не вказано.

Угода була укладена без проведення відкритих торгів. А системі лише опублікований звіт про укладання договору.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ФОП “Шевченко Ольга Миколаївна” зареєстровано в 2018 році в Києві. Основний вид діяльності – інша роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах.

За результатами участі в публічних закупівлях Ольга Шевченко уклала 22 договори на загальну суму 2,2 млн гривень (з урахуванням нинішнього). Найбільший замовник – Відділ освіти Вишгородської РДА, від якого отримано підрядів на 1,8 млн гривень (дані Zакупівлі).

Раніше КВ повідомляла, що Петропавлівсько-Борщагівська сільрада (Києво-Святошинський район) замовила для школи на вулиці Парковій 28 інтерактивних мультимедійних комплексів і 188 одиниць комп’ютерного обладнання та приладдя. Обійшлася техніка сільській раді в 4,17 млн гривен. Згідно звітів про виконання договорів, техніка була поставлена в навчальний заклад до кінця серпня 2019 року.

Читайте: Петропавловско-Борщаговский сельсовет заказал на 4,17 млн гривен оборудования для школы

Відділом освіти Вишгородської РДА керує Тетяна Фороща.

* ФОП “Шевченко Ольга Миколаївна” (код ІПН: 35698501)

Фото: КТС

КиевVласть

Автор:
Інна Арас
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Banner
QlU7mDx4