Водієві, що вчинив ДТП на Великій Васильківській, повідомлено про підозру

25-річному водієві “BMW”, що вночі напередодні Великодня виїхав на столичну вулицю з одностороннім рухом (Велику Васильківську) та вчинив ДТП, повідомлено про підозру.

Про це КВ дізналася з повідомлення Київської міської прокуратури.

За даними слідства, 25-річний водій автомобіля “BMW”, рухаючись по вул. Велика Васильківська, де організовано односторонній рух автомобілів, їхав в зустрічному напрямку, і на швидкості зачепив припаркований автомобіль “Volkswagen” та зіткнувся з автомобілем марки “Ford”, в якому перебувало четверо людей. 

В результаті зіткнення 17-річна пасажирка “Форду” отримала тілесні ушкодження – закритий перелом лівої променевої кістки, у 22-річної пасажирки – забиття плечового суглоба, а 58-річна жінка отримала забиття грудної клітини, гематоми та закриту черепно мозкову-травму.

Повідомляється, що водій автомобіля “BMW” відмовився від проходження медичного огляду у лікарні з метою встановлення алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння.

У прокуратурі вказують на те, що максимальна санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 5 років, “тому прокурором до суду скеровано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту. Це найбільш суворий запобіжний захід, передбачений даною статтею”.

Читайте: У столиці взяли під варту водія «BMW X3», який збив жінку на пішохідному переході

Фото: Київська міська прокуратура

КиївВлада

Олексій Ігнатьєв

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Сміттєві війни: суд зобов’язав ТОВ “Утілсервіс” відшкодувати Бородянці понад 1,2 млн гривень
09:56 Обласна прокуратура у Господарському суді Київської області домоглася від місцевого підприємства відшкодування понад 1,2 млн гривень на користь  Бородянської громади. Причиною стало самовільне…
Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
QlU7mDx4