Восени у Києві відбудеться Комплекс виставок муніципального господарства

Восени у Києві відбудеться Комплекс виставок муніципального господарства

З 15 по 17 жовтня у Києві на території Міжнародного виставкового центру відбудеться Комплекс виставок муніципального господарства. Серед запланованих спеціалізованих виставок — “КОМУНТЕХ”, “ДОРТЕХЕКСПО”, “ЄВРОБУДЕКСПО” та “AQUA UKRAINE”. До участі у заході запрошуються зацікавлені підприємства та організації, які займаються господарською діяльністю у відповідних сферах.

Про це КВ дізналася з повідомлення Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА. 

Так, Комплекс виставок муніципального господарства складатиметься з чотирьох заходів різного спрямування: “КОМУНТЕХ”, “ДОРТЕХЕКСПО”, “ЄВРОБУДЕКСПО” та “AQUA UKRAINE”.

На міжнародній спеціалізованій виставці “КОМУНТЕХ” відвідувачі зможуть ознайомитися з комунальною та спецтехнікою, міським транспортом, принципами управління відходами, благоустроєм, комунальною теплоенергетикою та поняттям “smart city”. 

Міжнародна спеціалізована виставка “ДОРТЕХЕКСПО” пронує охочим дізнатися більше про матеріали для будівництва доріг, дорожньо-будівельну техніку, запчастини, парковки та придорожній сервіс.

Міжнародна спеціалізована виставка “ЄВРОБУДЕКСПО” буде спрямована на асфальтобетонні заводи, будівельні матеріали та конструкції, енергоефективний будинок, автономні джерела тепла та ліфтове устаткування.

І наостанок на міжнародній спеціалізованій виставці “AQUA UKRAINE” розглядатиметься проблематика водного сектору. Зокрема водопідготовка, водопостачання, водовідведення, насоси, трубопровідна арматура та фільтри.

“Враховуючи державну спрямованість проблематики та актуальність питань, що розглядатимуться під час проведення заходів, до участі в Комплексі виставок муніципального господарства та представлення свого потенціалу і можливостей широкому колу фахівців запрошуються зацікавлені підприємства та організації, які здійснюють господарську діяльність у відповідних сферах”, — додають у Департаменті. 

Щодо участі у виставці звертатися до ТОВ “Міжнародний виставковий центр”: e-mail: forum@iec-expo.com.ua, сайт www.iec-expo.com.ua Броварський пр-т, 15, м. Київ, тел./факс: (066) 490-07-57, а також до Мінінфраструктури: тел. (044) 351-46-58, 351-46-60.

Нагадаємо, Recovery construction forum Ukraine, який об’єднав представників влади і будівельну спільноту для обговорення поточних викликів галузі та ефективної координації зусиль щодо відбудови України, відбувся в столиці 11 квітня. Форум відвідало понад 2 тисячі осіб, серед яких – представники громад, будівельного бізнесу, архітектори та студенти будівельних спеціальностей.

Читайте: У Києві відбувся черговий Recovery Construction Forum Ukraine

Фото: Міжнародний виставковий центр

КиївВлада

Дарина Полішевська

Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
09:00 В останній місяць літа поточного року столиця неабияк активізувалася в облаштуванні укриттів – на це пішло чверть всіх серпневих замовлень міста, які сягнули…
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
09:00 Обслуговуючий кооператив (ОК) “Гайок-МІ” в рамках двох судових справ намагається скасувати рішення Київради від 2012 року про відведення 723,69 га землі в постійне…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
09:00 У серпні поточного року бюджетні замовники селища Іванків Вишгородського району зробили замовлень майже на 2,7 млн гривень. Майже чверть цих грошей “пішла” на…
Banner
QlU7mDx4