Всі етапи історії державності України, її захисту та боротьби за неї можна описати одним реченням. Ми були, є і будемо! – Володимир Зеленський (відео)

Всі етапи історії державності України, її захисту та боротьби за неї можна описати одним реченням. Ми були, є і будемо! - Володимир Зеленський (відео)

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців з нагоди Дня Української Державності. Україна цьогоріч вперше відзначає цей день.

Про це KВ дізналася зі звернення президента України Володимира Зеленського.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Президент України записав звернення до українців з нагоди Дня Української Державності і Дня Хрещення Київської Русі – України. 

Відеозвернення Володимир Зеленський записав на фоні пам’ятника Володимиру Великому у Києві, за правління якого відбулося Хрещення Русі – України.

“Всі етапи історії державності України, її захисту та боротьби за неї можна описати одним реченням. Ми були, є і будемо!З Днем Хрещення Київської Русі – України!” – зазначив президент у своєму зверненні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Раніше Володимир Зеленський прокоментував вранішній ворожий ракетний обстріл.


“Неспокійний ранок. Знову – ракетний терор. Ми не здамося. Не опустимо рук. Нас не залякати. Україна – самостійна, вільна, неподільна держава. І буде такою завжди”, – заявив президент

Також він відзначив, що дуже важливо не лише відзначати появу української держави, але й об’єднуватись задля її збереження.

Нагадаємо, сьогодні, у День Української Державності та День Хрещення Русі – України ворог завдав масовоного ракетного удару по території України.

Читайте: Зранку ворог наніс ракетний удар по одній з громад Вишгородського району Київщини

Фото: скріншот відео.

КиївВлада

Автор:
Бровко Ігор
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4