Вишневе за 11,7 млн гривень збудує дощову каналізацію

Дощову каналізацію збудують на двох вулицях

У Вишневому на Київщині комунальники планують збудувати нову дощову каналізацію на вулицях Петра Дорошенка та Василя Стуса. Загальний термін будівництва – 2 місяці, на роботи з місцевого бюджету виділено 11,7 млн гривень. 

Про це, як передає КВ, йдеться в оголошеннях у електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Зокрема, КП “Управління комунального господарства” Вишневої міської ради Бучанського району Київської області на аукціоні 6 травня має намір визначитись з виконавцем робіт по новому будівництву дощової каналізації по вулиці Василя Стуса. 

Згідно з тендерною документацією, загальна протяжність дощової каналізаційної мережі 488 метрів. Глибина прокладання від 1,2м. до 1,8м. По всій довжині траси передбачити влаштування 14 перепадних – (оглядових) та 14 дощоприймальних колодязів. Очікувана вартість закупівлі 5 млн 161 тис. гривень.

Крім того, на ще одному тендері, також запланованому на 6 травня, визначатимуть виконавця нового будівництва дощової каналізації по вулиці Петра Дорошенка. 

У цьому випадку в тендерній документації вказано, що загальна протяжність дощової каналізаційної мережі 470 метрів. Глибина прокладання від 1,2м. до 1,8м. По всій довжині траси передбачити влаштування 14 перепадних – (оглядових) та 19 дощоприймальних колодязів. Очікувана вартість закупівлі – 6 млн 585 тис. гривень.

В обох випадках роботи планують закінчити до 22 липня 2024 року. Загалом на роботи місцевим бюджетом передбачено виділення 11 млн 746 тис. гривень.

Що купували в столиці та на Київщині протягом минулого тижня дивіться у відео КВ:


Нагадаємо, у Вишневому готують реконструкцію мережі дощової каналізації від  вулиці Святоюріївська до перетину вулиць Балукова та Вячеслава Чорновола. Наразі за результатами тендеру визначено розробника проєктно-кошторисної документацiї (ПКД), з виконавцем укладено угоду вартістю 992 тис. 397 гривень. 

Читайте: Охорону водоканалу Вишневого оцінили в 864 тисяч гривень

Фото: ілюстративне, відкриті джерела

КиївВлада

Олександр Попов

 

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачали Студеники
09:00 Протягом квітня 2024 року бюджетні замовники села Студеники, що на Бориспільщині, зробили замовлень на 3,52 млн гривень. Найбільшою покупкою став автомобіль Renault Duster…
“Корупційні системи”: Нацполіція вважає, що КМДА та КП “Інформатика” загрожують національній безпеці України
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти розтрати коштів посадовцями КП “Інформатика” при здійсненні закупівель обладнання для систем відеоспостереження та керування зовнішнім освітленням. Слідчі переконані, що…
Поштова площа під загрозою провалу: закриття метро, потенційна загибель людей і Шевченківська церква
22:26 Громада та експерти наполягають на терміновому обстеженні  стану грунтів поруч із станцією метро “Поштова площа”, тимчасовому закритті самої площі для відвідування та проведення…
QlU7mDx4