За програмою “єОселя” в житлових комплексах “Інтергал-Буд” придбано 69 помешкань, – пресслужба

За програмою “єОселя” в житлових комплексах “Інтергал-Буд” придбано 69 помешкань, - пресслужба

Державна програма пільгового іпотечного кредитування “єОселя” набирає обертів. За даними координатора програми “Укрфінжитло”, червень став рекордним місяцем – доступні кредити на власне житло одержало найбільша кількість родин від моменту старту програми. 10% угод по “єОселя” на первинному ринку – це купівля квартир саме в проєктах “Інтергал-Буд”.


Про це KВ дізналася з повідомлення пресслужба компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Зокрема, координатор держпрограми доступного іпотечного кредитування для громадян “єОселя” ПрАТ “Укрфінжитло” надав звіт організації від 19 липня в якому йдеться, що загалом за програмою вже видано 1989 кредитів, з них на купівлю житла у забудовника – 663.


“Червень став рекордним місяцем “єОселі” – доступні кредити на власне житло отримало найбільше родин від моменту старту програми. Вже в липні ми очікуємо отримати ще кращі показники”, – зауважив голова правління “Укрфінжитло” Євген Мецгер.


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

І, згідно із Звітом, 10% угод, із зауваженої кількості, стосувались купівлі нерухомості саме у проєктах від “Інтергал-Буд”. Так, станом на 20 липня, за програмою “єОселя” в житлових комплексах “Інтергал-Буд” було придбано вже 69 помешкань. Це десята частина угод, що були укладені на первинному ринку. 


За програмою “єОселя” в житлових комплексах “Інтергал-Буд” придбано 69 помешкань, - пресслужба

“Ми активно підтримуємо дану урядову ініціативу, адже розуміємо, що для переважної кількості українських сімей дешева іпотека від держави є ледь не єдиним способом покращити свої житлові умови. Наразі більшість угод в рамках “єОселя”, майже 70%, стосуються купівлі квадратних метрів на вторинному ринку. Проте ми переконані, що програма має стимулювати саме первинний ринок. І сподіваємось, що частка угод на первинці надалі лише зростатиме”, – зауважила комерційна директорка “Інтергал-Буд” Анна Лаєвська.


Нагадаємо, що компанія “Інтергал-Буд” бере участь в “єОселя” з початку впровадження програми, ще з осені минулого року. За підтримки держпрограми “єОселя” в інвесторів з’явилася можливість обрати свою квартиру з-поміж п’яти проєктів компанії “Інтергал-Буд”. Будівельна компанія також підготувала путівник дій щодо одержання пільгової іпотеки під 3% річних.


Читайте: “Інтергал-Буд” поновив будівництво ще 4 будинків в столиці

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Автор:
Вероника Злацька
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Banner
QlU7mDx4