Зеленський відвідав Донеччину, де оглянув фортифікації та провів безпекову нараду (фото)

Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський на Донеччині провів нараду щодо безпекової ситуації в регіоні. Також він ознайомився з перебігом будівництва фортифікаційних споруд.

Про це КВ стало відомо з повідомлення пресслужби Президента України.

Як повідомляється, в ході безпекової наради командувач ОСУВ «Хортиця» Юрій Содоль доповів про оперативну обстановку в зоні відповідальності, зокрема щодо оборони Часового Яру. Також він поінформував про основні потреби військових підрозділів.

Начальник Донецької обласної військової адміністрації (ОВА) Вадим Філашкін доповів про ліквідацію наслідків російських обстрілів і відновлення водопостачання в населених пунктах. Також він розповів про забезпечення навчання в регіоні та будівництво шкільних укриттів. Крім того, Вадим Філашкін зазначив, що Донецька ОВА разом з іншими областями та Державним агентством відновлення та розвитку інфраструктури зводять третю лінію оборони в регіоні.

Керівники управлінь СБУ та Нацполіції доповіли про контррозвідувальну роботу та криміногенну ситуацію в області.

Також повідомляється, що Володимир Зеленський ознайомився з перебігом будівництва фортифікаційних споруд на Донеччині. 

Глава держави оглянув вогневі споруди, захисні залізобетонні конструкції, траншеї, спостережний пункт та невибухові загородження.

Нагадаємо, днями Президент України Володимир Зеленський підписав “Проєкт Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку”.

Читайте: Зеленський підписав закон про мобілізацію

Фото: пресслужба Президента України

КиївВлада
Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

“Корупційні системи”: Нацполіція вважає, що КМДА та КП “Інформатика” загрожують національній безпеці України
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти розтрати коштів посадовцями КП “Інформатика” при здійсненні закупівель обладнання для систем відеоспостереження та керування зовнішнім освітленням. Слідчі переконані, що…
Поштова площа під загрозою провалу: закриття метро, потенційна загибель людей і Шевченківська церква
22:26 Громада та експерти наполягають на терміновому обстеженні  стану грунтів поруч із станцією метро “Поштова площа”, тимчасовому закритті самої площі для відвідування та проведення…
Гроші у прірву: Нацполіція розслідує “бюджетні розпили” при інвентаризації столичних земель
09:00 Слідчі Нацполіції вважають, що процес інвентаризації земель Києва в останні роки носить всі ознаки злочину по заволодінню бюджетними коштами шляхом зловживання службовими особами…
QlU7mDx4